14 juli 2010

Fremskridt

Endelig er der lidt fremskridt paa vejrfronten og en let brise har indfundet sig sammen med lidt skyer, saa der er mulighed for at aande frit! For hulen hvor har her bare vaeret varmt. "Jeg ville oenske solen kunne skinne uden det var saa varmt" sagde jeg til mine naboer den anden dag og saa grinede de af mig og forklarede at det ene kommer med det andet, men jeg kan nu tydeligt huske at vi har haft solskin om vinteren uden der var over 30 graders varme!

Da jeg gik over broen i aften noed jeg de skiftende farver, som solen blandet med skyer giver. Skyerne floej ret hurtigt hen over himlen, men jeg fangede et billede af sejlbaaden Will, som laa forankret ved siden af HMS Belfast. Ja, det er ikke fordi jeg ved noget som helst om baaden, men jeg tjekkede pa Tower Bridges hjemmeside da jeg kom hjem, for at se hvornaar den skulle sejle igen. Der kunne jeg se den skal have et par ture eller tre under broen igen i morgen. Det er ufatteligt at den bro kan blive ved med at holde til at blive hejst op og ned i den stil, men den bliver naturligvis vedligeholdt.

Ved London Bridge er der ogsaa fremskridt at spore. Byggearbejdet paa the Shard har naaet 35 etager indtil videre og hvis man kigger godt efter paa skroget, der er ved at blive bygget op omkring elevatorskakterne, saa kan man se faconen blive skabt. For hulen, hvor jeg glaeder mig til at se den bygning faerdig! Stationen skulle ogsaa forestille at faa en stoerre overhaling samtidigt, men jeg synes nu ikke der foregaar noget som helst, som kunne friste en til at tro at det bliver alvor i de naeste par dage.

6 kommentarer:

Rimkogeren sagde ...

Hurra, i dag skulle temperaturen ikke nå 25...

KirstenK sagde ...

Ja, herfra skal der ikke klages...jeg elsker varme... min krop indretter sig efter den omkringværende temperatur... Hmm, det er vist krybdyr der også har det på den måde!

AagePK sagde ...

Altså, på Grønland har man da høj sol i denne tid, også på inlandsisen, og dér er det ret koldt, kan du fortælle dine naboer. Sidst, vi købte bil og tog en prøvetur, til Tromsø, var vi lige på golfbanen ved Björkliden, lige ved Riksgränsen, der var også høj sol, sne og hundekoldt, midt i juli måned. Dagen før havde vi 29 grader nede ved Piteåen.
Problemet er, at vi lige pt får nogle luftstrømme helt nede fra Sahara, altså har vi samme virkning som i en varmluftovn, PLUS overvarmen fra grillen!

Unknown sagde ...

Her er der også en behagelig temperatur i dag 22graden og så blæser der en frisk vind.Jeg nyder alle dine billeder med broer og vand,men de er nok meget dyre, at vedligeholde

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Ja for varmt kan det let blive:-) Hvor er det skønne billeder!

Tina - omme i London sagde ...

Rimkoger - :)

Kirsten - LOL!

Aage - det var jo lige det jeg mente!

Conny - det er saa dejligt naar det lufter lidt.

TH&K - tak skal du have.