28 juli 2010

Hvor skal vi sove i nat?

Vi har efterhaanden boet i vores nuvaerende hus i over 8 aar og skoent vaerelserne er blevet malet har vi aldrig naaet saa langt som til at pille savsmuldstapetet af vaeggene. Det bliver der nu raadet bod paa!
Da jeg kom hjem i aftes var tapetnedrivningen i fuld sving og det foerste jeg taenkte paa var naturligvis hvor i alverden vi skulle sove; sovevaerelset var liiige minimalistisk nok for min smag...
Jeg forestillede mig at vi kunne sove i gaestevaerelset, men ehmmm... lige det der med at faa foldet gaestesaengen ud kunne jeg se ville blive lidt af et problem!

Aha - vi sover da bare paa pigekammeret, taenkte jeg, men ehmmm... der var der ingen seng!

Jamen, vi har da masser af vaerelser, taenkte jeg og gik videre til karlekammeret... Hmmm!

Heldigvis fandt vi baade en madras og noget sengetoej og slap for at sove paa koekkengulvet. Behoeves jeg at naevne at jeg glaeder mig til "vi" er faerdige?

8 kommentarer:

Sister Bonde sagde ...

Det er altid skønt at blive færdig, men prosessen, at nå dertil, er nu også fin. Man glæder sig så meget. Held og lykke og det ser bare hammerspændende ud, jeres hus.

Eva sagde ...

Uh, det er ikke så sjovt, mens det står på. Men så meget desto mere dejligt, når det står fint og nymalet. Spændende, hvordan resultatet bliver:)

AagePK sagde ...

Efter at vi hermed til fulde har fået vished for, at hverken Tina eller hendes elskede er inficerede med "The A P Møller-bug" og derfor ikke lider af/under "Rettidig omhu", vil vi ønske begge: fortsat god fornøjelse med make-over'en.

Ellen sagde ...

Det hele er kun en overgang, og det skal være skidt, før det bliver godt.
Der er masser af floskler at tage fat i, men jeg er i hvert fald sikker på, at I ender med at få et flot resultat ;-)

Annette sagde ...

Ja, synet er jo ikke fremmed for mig, da jeg var igennem det for et par måneder siden. Men hold da op hvor er det bare lækkert, når det hele er færdigt og man kan læne sig tilbage med sådan en god samvittighed ☺

Jens sagde ...

Hahaha - jeg er glad for at du/I fandt en løsning på sengeproblemet. Jeg kan godt forstå at du glæder dig til "I" bliver færdige, men jeg er også sikker på at du bliver rigtig glad for resultatet.

Tina - omme i London sagde ...

Inger - tak tak, lige en tand FOR spaendende lige nu. Vi har endnu ikke regnet ud hvor vi skal sove i nat!

Eva - netop!

Aage - LOL, rettidig omhu - hvad er det?

Ellen - det tror jeg paa!

Annette - jeg glaeder mig til "vi" naar lige saa langt som dig!

Jens - mon ikke. :)

Donald sagde ...

(A.P.Møller har opfundet udtrykket at de servicerer deres kunder med rettidig omhu, hvilket er det samme som "just-in-time" eller lean management. Men det vidste du jo godt?)

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre, jeg har haft huset i 24 år og jeg har ikke flere rum jeg kan lægge ting i. Jeg bliver nok nødt til at smide ud!