22 juli 2010

Officiel hjemmevideo

For laaang tid siden var jeg ved at lave curry goat (gedekoed i karrysovs) og bare for sjov skyld og narrestreger lavede jeg en lille lynhurtig film paa omkring 4 sekunder. Jeg har uden tvivl lagt den op her paa bloggen og for at goere det skulle jeg foerst laegge den op paa Youtube, bare fordi saadan virker systemet.


Paa de tre aar der er gaaet siden jeg lagde videoen op paa Youtube er der naesten 16,000 mennesker der har set den og en haandfuld folk der har kommenteret paa den. I dag fik jeg besked fra Youtube at videoen nu er "officiel" og derfor kunne skrabe reklamekroner ind! LOL jeg har ikke sagt mit job op endnu; jeg tror ikke de har set alle 4 sekunder film!

9 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Det er godt nok mange visninger!

Jeg var lige inde og se videoen - det er action, spænding og bulderkogning i alle 4 sekunder :-D Det ser lækkert ud, har du en opskrift du vil af med?

KirstenK sagde ...

Synes også det ser lækkert ud...tror måske du skal vente med at sige dit job op, selv om det er mange visninger,:-)

Anonym sagde ...

hihi...det fik mig til at søge min egen oploadede ballontur.. ( 74 visninger) men der er laaangt til dine 16.000 ... godt gået Tina :-)

Helle K. sagde ...

du må godt nok lige have ramt plet der ;) jeg vil også lige gå ind og kigge, selvom jeg ikke spiser gedekød :)

AagePK sagde ...

Der er altså en hvid plet på min MacBook lige der. Men jeg tænker på: hvis du nu havde vist en video med ansigterne på dem, der smager på din gede-karry, hvormange hits ville du så få?

Michael Carøe Andersen sagde ...

Det ser lækkert ud :)

Jeg ved ikke om YouTube er igang med et nyt tiltag, men jeg fik også besked i dag om at de ville sætte reklamer på en gammel Rødgrød med fløde video.

Anonym sagde ...

Hvidt felt med et lille rødt kryds øverst i venstre hjørne er alt, jeg ser ;-)

Jens sagde ...

Det var da utroligt, at der har været så mange visninger. Jeg synes du skulle lave nogle flere film.... og de må da godt være lidt længere, hehe.

Tina - omme i London sagde ...

Klidmoster - jeg bruger ikke nogen opskrift, jeg laver det bare, men du kan sagtens bruge denner her til grundopskrift: http://www.jamaicans.com/cooking/meat/currygo.htm.

Kirsten - jeg venter lige lidt! ")

Anne - hvor flot og groen var det lige der var!

Helle - hvorfor spiser du ikke faarekoed? Det smager immelsk!

Aage - du maa forestille dig til det. Ellers er min profil paa youtube "teeweewonders". :)

Michael - din har jo ogsaa faaet dobbelt saa mange besoeg som min, saa den burde da ogsaa have nogle reklame spodoolies.

Anjoe - kig paa you tube...

Jens - ja, det er det helt sikkert, men efter som filmen kun er 4 sekunder lang, saa er der jo en rimelig chance for at folk naar at se den fra ende til anden!