04 juli 2010

En lille cykeltur paa 35km!

Efter at have okset rundt i gaar for at faa handlet og ordnet en masse ting, var vi enige om vi fortjente en god cykeltur i dag og jeg skal ikke sige andet end vi fik cykeltur for alle pengene!

Noget af turen har vi taget foer, men i dag var vi enige om at snuppe en ekstra 5-10 km med oven i koebet, da vi havde planer om en lille publunch paa en bestemt pub. Vi cyklede ad cykelrute 21 og 4 til floden og koerte saa "fywelangs" hele vejen op til naesten enden af Rotherhithe Street. Udsigten langs floden er altsaa bare skoen - isaer naar det er lavvande og strand!

I London er der adskillige "city farms", hvor storbyboernene kan komme og laere hvor guleroedderne og de smaa grislinger kommer fra og minsandten om ikke der er en dejlig stor city farm lige ved Themsen paa den sydlige Docklands side. Den er oeremaerket til en lunch en gang i loebet af sommeren. :) Laeg venligst maerke til den groenne blomsterkurv, som ogsaa er cykelstativ. Den ville jeg gerne have haft med hjem!

Paa vejen gennem the Docklands krydser man havneindsejlinger hele tiden og af og til er der en sluse der skal aabnes. Det var der i dag og det var bare saa hyggeligt. Det var en lille bitte baad med to hyggelige gamle maend ombord. Det virkede lidt overdrevent at lave alt det arbejde for en lille bitte baad, men der er lige som ikke andre maader at komme ind og ud af havnen paa. Slusemesteren var en hyggelig fyr, som fik sig en snak med maendene i baaden og gik stille og roligt med tingene.

Vi fandt frem til "vores" pub og der var spaekket med folk, saa vi cyklede tilbage til "the Clipper", som vi havde passeret lidt tidligere. The Clipper var leveringsdygtige i en portion cod & chips og en oel til det cyklende folk. Jeg maa sige vi traengte til at hvile baade ben og roev og vi vidste jo at vi havde en tilsvarende tur til gode paa hjemvejen!

Hjemturen gaar blandt andet gennem Deptford, hvor der bliver bygget for alle pengene. Jeg er lidt spaendt paa at se hvad der sker med alle de kunstvaerksteder der ligger i omraadet, naar de dyre lejligheder kommer til? Jeg haaber de bliver der, for det er dem der goer omraadet fedt.

Nu er jeg faktisk helt og aldeles grydeklar. Vi klarede en 35 kms rundtur og er egentlig ret stolte af os selv. Jeg snuppede en times lur i stolen tidligere. Det plejer jeg aldrig at goere, men jeg har opdaget at jeg gaar og faar lyst til det engang i mellem og saa skal man vel ogsaa goere det. :)

9 kommentarer:

AagePK sagde ...

Kan man sige "Godt gået!" om gennemførelse af en lang cykletur?
I må da have go'e ben tihvertifald!

Ellen sagde ...

Respekt! 35 km i sådan en varme, pfew...
Hver gang jeg har været i London, har jeg altid tænkt, at den by ville jeg overhovedet ikke turde cykle i - det virker totalt livsfarligt på mig...

Og I gør det bare... men måske ikke lige på Oxford Street? :-D

Jeg vidste ikke, at der var anlagt cykelstier nogen steder.
I fik da en rigtig interessant tur ud af det.

KirstenK sagde ...

Hold da op 35 km i den varme...det er da sejt!

Annette sagde ...

For sulen da, hvor er det skønt, at I har fået de cykler. Det nyder jeg meget, for så kommer jeg nemlig med på tur rundt i London og nærmeste omegn ☺.

FruE sagde ...

Det må have været en fed oplevelse i så skønt vejr. Dine billeder viser en rigtig god steming. Forstår nu godt, at ben og mås var ømme :)

FUUR. sagde ...

Fywer og fywerlångs.
Hm hm.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - det kan man i hvert fald. Det med de go'e ben, det er vidst noget vi spiser... :)

Ellen - he he, ja, det var varmt og vi holder os hovedsageligt til cykelstierne. Der er faktisk mange og lange rundt omkring, men inden for "Circle Line" er der graenser for hvor mange der er.

Kirsten - jow jow!

Annette - he he, tak skal du have. Du goer det nu ogsaa godt.

Fru E - Det var det ogsaa. :)

Moar - he he, lidt fywer var det da...

AagePK sagde ...

Jamen, så MÅ jeg da snart en tur til London og sææte tænderne i dine!
MUMS!
;-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL!