17 juli 2010

Nabokrig!

Jeg gik i haven og kiggede paa alle de smukke blomster der titter frem rundt omkring. I vores soede nabos have kunne jeg hoere der blev daekket frokostbord og til trods for den staerke blaest aandede alt fred og idyl.


Pludselig drev der roeg ind fra den anden nabos have mod os og naturligvis over til alle de andre naboer ogsaa. Den nabo har et staerkt pyromangen og braender ting af konstant. Det kvulmede og roeg og samtlige doere og vinduer i hele nabolaget blev klappet i. Pludselig loed der fra min soede nabos have "SLUK SAA FOR DEN BRAND" og saa sagde det BANG, da hun klappede havedoeren i.

Hold da helt fast, hvor var hun bare gal og hun har da ret, men jeg kunne sgi da ikke lade vaere med at sprutte af grin, for hun er bare saa hidsig. Nu vil vi begive os over til nogle venner til grillfest. Gad vide om naboerne der ogsaa klapper vinduer og doere i? :)

9 kommentarer:

AagePK sagde ...

Ja, ham branderten skal takke sin gud og skaber for, at han ikke bor i det af Danmarks Liberale Parti, Venstre, regerede Danmark: ifølge den nye Bekendtgørelse om Affald, nr 45, §47-48, står han da til mindst en bøde på 30.000 kr. Det fik en mand på Sydstevns fornyligt ved retten i Roskilde for at brænde et par paller og nogle lægter af.
Nu skal der søges om tilladelse til at brænde Skt Hansbål, og alt andet er forbudt, medmindre man har et lille dertil indrettet bålsted og kun afbrænder tørt brænde.
Det skal nok sætte gang i lidt nabo-halløj.

KirstenK sagde ...

Hvor det er skønt at bo herude på landet hvor vi ikke bor klods op ad hinanden...her kan man godt snige sig til at brænde lidt haveaffald af, selvfølgelig efter at have tjekket vindretningen og sådan...men ellers er det jo ganske og aldeles forbudt det der brænden affald af!

Donald sagde ...

Jeg vidste godt at der er bøde for at brænde affald i sin have, men er det virkelig 30 kilokroner? Nå men i hvert fald bør den hidsige søde nabo sige noget til den anden nabo INDEN hun bliver hidsig.

Bente sagde ...

Jamen dog, der er godt nok gang i den i jeres kvarter ;-).

Anette sagde ...

Det er nu også træls at lugte til naboernes grill - specielt hvis de tænder op med sprit-briketter men hold da op hvor et temperament :P Kan nu godt forstå du ikke kunne lade være med at grine :P

AagePK sagde ...

Donald, jeg har min oplysning fra weekendavisen nr 24 af 18. Juni, side 5, hvor Arne Hardis i en helsides artikel harcellerer over , og her kommer en rettelse i forhold til mit første indlæg: " Bekendtgørelse nr. 48 om affald, paragrafferne 44 og 45. Givet den 13. Januar, med ikrafttræden pr. 20. Januar 2010. Dommen nævnes i afsnittet: " Bål i Sigerslev"
Det var iøvrigt daværende miljøminister Troels Lund Poulsen, der iværksatte forbuddet; at han nu er skatteminister lover godt for opretholdelsen af væksten i antallet af offentlige ansatte, bl.a. til at kontrollere bålstedernes overensstemmelse med paragrafferne, ellers må de regne med gebyrer, ikk'? Vi har jo skattestop.

Ellen sagde ...

Haha - det kan da godt være befriende med sådant et temperament.
Jeg luftede et lignende, da vores nabo, lige da de var blevet forældre og nattesøvn nok var et ukendt begreb, begyndte at larme med elektriske og ekstremt støjende haveredskaber kl. 07:00 en søndag morgen. DA råbte jeg også højt ud af soveværelsesvinduet :-D
Andre naboer klappede...

Unknown sagde ...

Så fik du også set ,at din "søde nabo" har tembramang.Håber i hade en hyggelig Grillfest,uden for meget røg.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg afskyr simpelthen forbud og her i landet er vi ellers gode til dem, men forbud mod at braende haveaffald har vi dog ikke! Vi har et paabud om at tage hensyn til vores naboer i stedet. :)

Kirsten - heldigvis er det ikke forbudt her. :)

Donald - der vanker vidst ingen boeder her, med mindre man goer noget helt ekstremt. :)

Bente - ja, det toer siges!

Anette - saadan noget kan simpelthen ikke saette mit pis i kog. Jeg har boet i London i mere end halvdelen af mit liv, saa jeg har altid vaeret vandt til at skulle tage hensyn til mine naboer og ogsaa at skulle leve med at de ogsaa eksisterer. :)

Aage - det er sandelig en alvorlig sag med saadan et baal!

Ellen - da var du nok dagens mand i skysovs! :)

Conny - det kan du tro vi havde, tak.