29 juni 2010

Solskinsvejr paa cykel

Vi skulle paa en lille udflugt i dag, for at kigge lidt paa nogen af alle vores nevoeer og niecer, som er paa cirkusferie i Lindum. Vi var heldige nok at kunne laane et par cykler, saa vi kunne faa lidt frisk luft, lidt sol og en lille en paa opleveren.
Da vi kom ombord paa faergen rendte jeg lige akkurat ind i min folkeskolelaerer, som lige havde faaet sommerferie og derfor ville cykle hjem. Det var rigtig hyggeligt, for hun cyklede med hele vejen til Selde, saa der var tid til en lille sludder. Paa Branden laa muslingefiskerne og lossede muslinger i tonsevis mens jeg sendte en tanke til de flotte hummere vi satte til livs i aftes.
I cirkusfabrikken fandt vi masser af aktiviteter. Boernene havde valgt sig paa forskellige hold, som f.eks. akrobatik, tryllekunstneri, luftakrobatik og meget andet. De traener til forestillinger, som skal foregaa i weekenden, som afslutning paa ferien. Det er en alletiders ferieform for baade boern og voksne og boernene elsker det!

Jeg har vaeret paa cirkusfabrikken flere gange foer, men kun inde i bygningen og i selve cirkusteltet. Denne gang havde jeg mulighed for at gaa lidt rundt paa pladsen og var da lige ved at flytte ind, da jeg kom om ved disse skoenne cirkusvogne. De stod og saa hyggelige ud i en lille lysning og lovede om cirkus og skoenne oplevelser.

Paa udturen havde vi tiltusket os en invitation til eftermiddagskaffe paa hjemturen og jeg skal ikke sige andet end vi blev bespist. Dog ikke mere end den lille cykeltur hjemad snart fik gang i appetitten igen, saa vi var klar til at saette os til bords igen, da vi kom hjem. For hulen hvor har vi bare haft en dejlig lille ferie og nu vejret har vendt sig lidt vil vi drage hjem og prale med vores brune kuloer. :)

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Det ser godt nok skønt ud med det cirkusprojekt. Og vejret viser sig jo fra sin pæneste side i denne tid. Dejligt!

KirstenK sagde ...

Aj, cirkusvognen der kunne jeg også godt flytte ind i...

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det er et fedt koncept, som jeg haaber holder. De er ved at lave det om til en fund, saa de kan soege noget stoette til projektet. Jeg haaber det lykkes!

Kirsten - ja, ikke? Den er skoen - og saa de farver!