02 juni 2010

Jeg er elendig til hemmeligheder!

Naboens blomster bar vidne om at regnen havde holdt ud meget af natten, men jeg gik dog toerskoeet paa arbejde i morges og solen vidnede om at junis lune vejr er kommet, dog en enkelt dag forsinket!
Himlen var stadig lidt tung i morges og det tog lidt tid foer solen braendte igennem skylaget, men den kom. Jeg tillod mig at tage den laengere rute til kontoret og naaede baade et lille hurtigt besoeg i vores gamle kontorbygning og et smut omkring Starbucks, inden jeg ikke kunne traekke den laengere. Det er altsaa svaert at sidde inde, naar vejret er saa fint!

Morgenen gik hurtigt, da i dag var dagen hvor firmaet annoncerede til personalet at jeg rejser fra min plads om mindre end tre uger for at starte paa et nyt job. Samtidig blev min afloeser introduceret, men hans detaljer var vidst mindre interessante end det at jeg rejser. Jeg har vaeret i jobbet i tre et halvt aar og er blevet tilbudt et rigtig spaendende job, som jeg bare ikke kunne sige nej til. Lykoenskningerne stroemmede ind fra naer og fjern hele formiddagen og jeg fik ikke lavet en pind!
Jeg maa indroemme jeg var lettet da det var tid at gaa til lunch og jeg havde en aftale nede ved St Paul's cathedral. Jeg hastede ned og moedtes med en veninde, som for bare 8-9 uger siden fandt ud af at hun var gravid. Hun er allerede 19 uger henne, saa der var nok at snakke om. Det var planen at hun og hendes mand ville have boern, men de havde ikke liiige regnet med det ville gaa saa staerkt som det gjorde, eller for den sags skyld at hun foerst skulle finde ud af det saa sent!
Min telefon har ringet konstant siden i morges og min inbox er roedgloende! Det er knaldhamrendes haardt at holde noget som helst hemmeligt i the City og naar noget slipper ud, saa tager det ikke jungletrommerne mange oejeblikke at faa beskeden videre. Jeg er saa lettet over jeg ikke skal gaa og holde paa min glade nyhed laengere, nu vil jeg bare nyde de sidste par uger hos mine eksisterende kolleger i stedet og se frem til alt det nye. :)

12 kommentarer:

Irene sagde ...

Tillykke!!! Nu gad jeg sådan set heller ikke vente med at blære mig længere. Simpelthen bare knaldhamrende flot! HEP!!!

Lene sagde ...

Hjertelig tillykke Tina :-)

Eva sagde ...

Tillykke, det lyder meget spændende. Man bliver helt nysgerrig...

Sister Bonde sagde ...

Stort tillykke Tina fra Jens og jeg. Bliver spændende at følge med i.

Anonym sagde ...

Sådan Tina..det lyder rigtig spændende, jeg ville heller ikke have det godt med at skulle tie stille :-)

Annette sagde ...

Rigtig hjertelig tillykke med det nye job, det bliver dejligt med lidt luftforandring ☺.
Noget helt andet, ham på cyklen med paraply, han har garanteret været hollænder! Her cykler alle med paraply i regnvejr, lige pånær hende danskeren, der ikke kan finde ud af det ☺.
En skøn dag til dig.

AagePK sagde ...

Sådan har nogen krudt i rumpetten, hvor andre har bly; jeg fik som barn konstateret kviksølv sammesteds. Men jeg blev dog ca 30 år samme sted.
Men al held og lykke:" A Rolling Stone gathers no Moss!"

FUUR. sagde ...

Her i huset, har dit nye arbejde fyldt en hel del.
Vi glæder os på dine vegne, ønsker alt godt for dig, vi ved, du klarer det.
Nåede ikke at se dit "nye" kontor.
Kommer og ser dit nye-nye- kontor.
TILLYKKE fra hjemmefronten.

Tina - omme i London sagde ...

Irene - tak skal du have. Jeg har faaet saa mange gode kommentarer om min nye arbejdsplads ogsaa og det luner!

Lene - tak. :)

Eva - ja, helt sikkert, men finansverdenen er ikke saa spaendende at fortaelle om som den er at arbejde i. :)

Inger - tak skal I have.

Anne - det har bare vaeret saa haardt at skulle holde mund om det, for man ved aldrig hvem der kender hvem. The City er en stor sladderhanke!

Annette - tak skal du have og ja. Mht ham hollaenderen, saa taenkte jeg faktisk over det, han var ogsaa rigtig hoej og cyklede paa saadan en hoej, flot, gammeldags herrecykel. :)

Aage - tak skal du have. Jeg var knap 10 aar i mit sidste job saa 3.5 er kort for mig, men nu var det nu chancen boed sig og saa maa man slaa til!

Moar - I skal skynde jer hvis I skal se det nye-nye, for vi flytter sidst i August og saa bliver det nyt-nyt-nyt! :) oh, og tak!

Jens sagde ...

STORT TIL LYKKE! Jeg håber det er et spændende job og jeg håber at du bliver rigtig glad for det! :-)

Anonym sagde ...

Et stort TILLYKKE sendes dig fra den lollandske muld ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Jens - tak skal du have, jeg glaeder mig ogsaa. :)

anjoe - tak skal du have og endnu engang tak for blomsten. :)