15 marts 2010

Traette blomster

Tulipaner skal ikke have en masse vand, for saa bliver de lange og ranglede, har jeg laert, saa da jeg fik en stor buket flotte tulipaner (som jeg blev noedt til at dele i tre vaser!) i gaar satte jeg dem i mindre end 10 cm vand.

Det var ikke nogen success i den ene vase, som er smal i bunden. Blomsterne havde drukket vandet og var stadig paa nippet til at doe af toerst! Aldrig har jeg dog set saa synlig en demonstration af toerst!

Resten af tulipanerne var knapt saa dramatiske og stod i stedet og saa godt ud. Vi faar se i morgen tidlig om jeg fik givet de andre vand nok!

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Ja, her kan ingen være i tvivl om hvad der fordres!

Helle K. sagde ...

Jeg ved ikke hvordan man gør, men jeg ved, at tulipaner er skønne og smukke og en kæmpebuket er så overdådig og lækker at se på. Jeg elsker de lilla :)

Annette sagde ...

Det er da en demonstration der vil noget ☺ ☺
Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt læste, at man skulle tilsætte vandet "et eller andet", for at undgå at tulipanerne blev ved med at gro, men hvad lige præcis det der et eller andet var, det har jeg glemt. Kan det have været lidt sukker, nej, jeg ved det ikke.
Held og lykke med resten af buketten.

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - nej vel?

Helle - jeg glemte helt at kigge ind i spisestuen i morges for at se om de var vaagnet op til daad, men jeg tjekker naar jeg kommer hjem.

Annette - normalt er det nok at saette dem i bare en lille smule vand, men de her maa have vaeret specielt toerstige. :)