01 marts 2010

Hjemme igen

Morgenen startede uhyggeligt tidligt, da vi paa grund af min ufattelige dumhed skulle naa faergen klokken 05.30! STOENNI - jeg var ikke saadan rigtig opmaerksom, da jeg bestilte de billetter. At staa op midt om natten er bare ikke mig. Om natten skal man sove!

Efter et par dage med toevejr og ekstrem taage startede vi lige morgenen med isglatte veje og et fint lag sne, som blev tykkere og tykkere i loebet af nul komma fem. Det var smukt. :)

Vi ankom til Billund i god tid og snuppede et rundstykke og en kop kaffe med far, foer han atter drog nordpaa. Der var ikke saa meget sne i MidtJylland, men der var koldt og flyvernes vinger skulle liiige igennem lidt antifrost behandling foer de skulle i luften. Det har jeg faktisk aldrig overvaeret foer, men saa blev vi saa kloge.

Turen ned over Tyskland og Holland var naesten uden skyer og ud over den Engelske kanal foeltes det helt foraarsagtigt. Proev at klikke paa billedet, saa det bliver stoerre og se hvor mange skibe der ligger under os. Det er godt nok et travlt stykke vand!

Vi koerte hjem gennem Epping Forest og Woodford i OestLondon, da vores navigator paastod der var trafikproblemer paa motorvejen. Jeg aner ikke om det var sandt, men jeg er ogsaa bedoevende ligeglad, for det var en flot tur hjem.

Vel hjemme igen, efter et hurtigt pitstop i Blackheath hvor vi snuppede en omgang fish & chips paa en pub, tog jeg lige en runde i haven...

4 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Til orientering, jeg tar ikke lige en runde, i vores have.
Der er så meget sne,at jeg ikke kan bunde.
Der er kommet mere sne i dag,
dog,vi har haft det herligste solskin hele dagen.
Lyst og dejligt.

Tina - omme i London sagde ...

He he - nu kan du da gaa hen paa terrassen og kigge ned, det er mere end hvad du kunne i fredags. :)

Conny sagde ...

Jeg kan se der mange tegn på forår over i din have, end i min og så truer meteorologerne med sne og måske snestorm på fredag, nu vil jeg snart ha forår.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - foraaret kommer, det lover jeg dig. :)