19 marts 2010

Gad vide om han fandt den

I gaar morges lagde jeg maerke til at nogen havde sat en seddel op paa et trae lige ved vores nabo. Der var en hund der var blevet vaek og det er jo ikke rart. Jeg laeste sedlen, men taenkte saa ikke yderligere over det.

I morges da jeg gik til stationen kom jeg om ved en hund, som ingen halsbaand havde paa. Jeg kom pludselig i tanker om sedlen og gik hen og laeste. Hunden rendte videre og jeg skulle til stationen, men jeg tog telefonnummeret med, saa jeg kunne ringe og give besked.

Manden laa vidst stadig i sengen, men han kom ret hurtigt op, da jeg fortalte ham at jeg havde set hans hund. Han har siden ringet til mig tre gange. Jeg haaber han finder hunden, for det er da synd den er blevet vaek! Den saa nu ud til at have det godt nok og rendte velfornoejet rundt og sniffede og tissede. Min elskede er blevet sat i beredskab, saa han kan tage hunden ind, hvis han ser den. Jeg kan godt huske da vores hund rendte vaek, da jeg var barn. Det var ikke rart!

12 kommentarer:

AagePK sagde ...

Kom du nu igen om! Det skal man altså passe på med, en skønne dag klapper fælden! :-)
Som de siger i vor tidligere koloni, England, :" Don't put your foot in the mouth, you might end up with "Foot in Mouth-Disease"!

Helle K. sagde ...

Det håber jeg, jeg ville blive ked af det, hvis Emma løb væk :)

Catarina sagde ...

Puha nej det er bestemt ikke rart. Jeg håber virkelig at han dinder den i dag eller at din mand ser den, så den kan komme hjem. :=

Anonym sagde ...

dinder=finder

Rimkogeren sagde ...

UHA, håber vovse snart er hjemme igen!

May Anna sagde ...

Stakkels hundeejer og stakkels hund. Håber hunden er kommet hjem.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - LOL, ja, jeg kom om!

Helle - ja, ville du ikke? Desvaerre er den vidst ikke fundet endnu, men jeg kigger igen i morgen!

Catarina - vi proever. Jeg har programmeret mandens nummer ind paa min mobil!

Bo - det haaber jeg ogsaa.

Manne - vi proever virkelig. Jeg tror manden ringede til mig tre gange i morges, men han fandt vidst ikke hunden. Den har vaeret vaek i en uge!

Ellen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ellen sagde ...

Jeg synes, det er et lidt tragikomisk skilt:
£200 i dusør - det er da vist mange penge for en forhutlet/lurvet udseende (scrufy=scruffy) lysegrå, gylden hund uden halsbånd (coler=collar) gætter jeg på, for coler kan jo i dette tilfælde næppe betyde colour...
Jeg ved godt, jeg er smækfyldt med fordomme, men... 200 pund i findeløn? Det virker som en uforholdsmæssig stor findeløn for en yorkshireterrier, så den stakkels mand må savne sin hund enormt meget, og jeg håber søreme, at hunden finder eller har fundet tilbage til sin ejermand, for ægte kærlighed har intet med penge at gøre.

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - det med de £200 havde jeg slet ikke set paa plakaten, men han fortalte mig det paa telefonen i morges, adskillige gange, for han vil bare saa gerne have sin hund igen!
Jeg ville fluks give pengene til Sport Relief, men det er jo en helt anden sag!

AagePK sagde ...

Den sidste bemærkning, Tina: Sport Relief, er det "Fri os fra Sporten på TV" eller sådan en ting? Det ville jeg tihvertifald også støtte!

Tina - omme i London sagde ...

LOL - var det det, saa kan du godt glemme alt om at jeg stoetter det! :)