13 marts 2010

Alene hjemme

Min elskede havde aerinde hos toeserne i eftermiddag. De skulle have daddy til at ordne et eller andet, saa jeg havde pludselig hele eftermiddagen til mig selv.
Jeg startede med en hurtig tur i haven. Piphans havde aedt al fuglenes foede, saa jeg skulle lige have et par fedtbolde haengt op til dem. De naar godt nok ikke at spise ret meget af dem foer han slaar til, men jeg proever paa at udvikle snu metoder til at goere livet besvaerligt for ham.

Jeg har i nogen tid haft oeje paa de fede tulipanblade der stikker op af en af mine mange urtepotter, men pludselig fik jeg oeje paa at de saa sandelig er paa vej i blomst! Monstro ikke snart de paaskeliljer ogsaa snart skal i skub?

Selv magnoliens knopper staar paa spring; de venter paa nattefrosten skal give slip paa os og saa smider de den haarde ydre skal og blomstrer som en besat. Jeg har slet ikke faaet kigget paa naboens magnolie, som er lidt en anden slags end vores og den blomstrer altid foerst. Gad vide om vi naar helt til paaske inden den kommer igang?

Jeg blev enig med mig selv om at faa lidt fra haanden paa min alenehjemmeeftermiddag, for jeg regner med at boernene kommer hjem i morgen og spiser, i anledning af morsdagen, som falder her i denne weekend. Her saa temmelig brugt ud, saa jeg har kastet mig rundt med en stoevklud og en stoevsuger og mangler bare lige at faa vasket gulvet inden jeg med god samvittighed kan erklaere weekendens arbejde overstaaet. Inden sidder jeg lige og nyder en hurtig kaffepause med en tallerkenfuld "bun and cheese". "Bun" er en Jamaicansk kage/broed, som mest af alt minder om "engelsk soesterkage" og det smager bare fantastisk med et stykke cheddar. Nu er kaffepausen ovre og gulvskrubberen kalder.

5 kommentarer:

Lone sagde ...

Hvilken slags fugl er piphans og hvorfor må han ikke få noget at spise?

Anette sagde ...

Jo mon ikke der snart sker noget med påskeliljerne også ;) God lørdag aften til dig ;)

Tina - omme i London sagde ...

Lone - Piphans er Londons suveraent fedeste egern og han traenger til at komme paa kur!

Anette - mon ikke. :)

Conny sagde ...

Du har dit døje med ham Piphans,kan du ikke få ham listet over til naboen.Jeg synes magnolie træer så smukke når de blomster.
Kan du have en god morsdag.

Tina - omme i London sagde ...

Conny - jeg tror ikke et oejeblik Piphans er blevet saa fed af kun at komme paa mit foderbraet!