08 februar 2008

Duck Tours

I dag tager vi hul paa saesonen, altsaa gaestesaesonen.
Vi har normalt en del overnattende gaester i loebet af foraaret og i aar starter vi med min kaere fader og min nevoe, som ankommer til Stansted hen under aften.

Jeg glaeder mig til at se dem og have lidt tid sammen med dem. Jeg modtog en mail fra far den anden aften, hvor han forhoerte sig om muligheden for en Duck Tour. Duck Tours er en byrundvisning per amfibiekoeretoej og det maa da lige vaere noget for en knaegt paa 11 - ja, og hans bedstefar, for den sags skyld. Skal jeg vaere helt aerlig, saa kunne jeg da ogsaa godt taenke mig at komme med. :)


Billedet har jeg laant her.

Vi kiggede lidt paa websiden og blev enige om at det sagtens kan lade sig goere at faa saadan en tur stablet paa benene. Det kan de passende goere loerdag, hvor vi skal til den kinesiske laege om morgenen og saa skal hjem og kokkerere, da vi faar besoeg af nogle af vores rigtig gode venner om aftenen.

Nu har jeg bare et lille bitte problem: jeg er blevet forkoelet! Det er ellers ikke noget jeg goer i, og det skal have en ende snarest, for jeg naegter simpelthen at vaere syg! Basta bep!

3 kommentarer:

spice-shit.smartlog.dk sagde ...

Hihi ande-tur... sikke et cool navn! Må helt klart prøves engang jeg kommer til London..

Anonym sagde ...

Så længe 'dukkert' aspektet af den 'Duck Tour' ikke er våd, så lyder det meget interessant!

Lene sagde ...

det lyder ogå som en tur jeg kunne tænke mig :-)