19 februar 2008

Dagens lunch time vandring

Vi starter lige med et lille morgenbillede, som skulle forestille at vise foraarets komme, men fik fokuseret paa noget lidt laengere vaek end det jeg havde i planerne!

Dagens lunch time vandring gik til Cannon Street, hvor jeg skulle moedes med en rigtig soed kvinde, som jeg for mange aar siden tilboed et job, som hun afslog af en eller anden aarsag som vi siden har glemt. Jeg ramlede ind i hende ved et tilfaelde for et aars tid siden og siden har vi holdt god kontakt.
Vi moedtes til lunch og smuttede i "The Bolt Hole" og fik en laekker lunch og et hurtigt lille snedigt glas druesaft.
The Bolt Hole er i kaelderen paa en bygning lige ved siden af Cannon Street station og det er virkelig et rigtig hyggeligt lille "bolt hole" (et sted hvor man kan gemme sig, er vidst den mest beskrivende oversaettelse).

Paa vejen tilbage gik jeg op ad Walbrook, forbi Mansion House, hvor the Lord Mayor's limousine holdt parat uden for gangdoeren. Gad vide hvor han skulle hen i det store skrud?

Da jeg naaede til Throgmorton Avenue opdagede jeg at foraaret ogsaa er kommet til the City; magnolien er lige paa nippet til at staa i blomst. Ih, hvor jeg glaeder mig - det er bare saadan en smuk blomst!

2 kommentarer:

anjoe sagde ...

Betyder det snedige glas druesaft vin af en slags???

Tina - omme i London sagde ...

Hvordan i alverden fik du den ide? O:) (hvordan laver man en smiley med en glorie?)