18 februar 2008

Dagens lunch time vandring - og sikken en solnedgang!

Som allerede tidligere naevnt har vi det smukkeste klare vejr taenkeligt for tiden. Solen er staerk og varm og vinden er lumsk og bidende kold. Jeg var glad for jeg sansede at tage mine handsker paa, da jeg gik ud paa min lunchtime vandring.

Jeg gik et smut ned ad Bishopsgate, hvor de er ved at rive en bygning ned, for at stramme en ny an. Den nye bliver en helt speciel bygning, den er allerede kendt som "The Pinnacle" og jeg glaeder mig meget til at se den i gadebilledet. Det er et meget omstridt bygningsproject og bliver den hoejeste bygning i the City of London - indtil den naeste faar byggetilladelse...

Efter jeg havde rendt mine aerinder, gik jeg tilbage igen gennem St Peter's Yard. , tror jeg det hedder - den lille sti der gaar bag om St Peter upon Cornhill. Jeg kan saa godt lide den lille kirke, som siges at staa paa det sted hvor kristendommen har sine roedder i omraadet.

Dette paende indgangsparti beundrer jeg hver dag. Jeg kan saa godt lide de gamle lamper og det overdrevne halvtag. Indgangspartiet er at finde i Old Broad Street, som jeg altid krydser paa vejen hjem.
Da jeg gik mod London Bridge station i aftes var himlen bare saa utrolig flot, saa det skulle jeg jo have nogle billeder af. Da jeg ville tage et billede af maanen var der en bil der dyttede og jeg naesten sprang ud af mit gode skind - det blev der et kunsttykke ud af...

Heldigvis lykkedes det da saa nogenlunde at faa billedet, inden jeg drejede ned ad London Bridge, hvor himlen var ENDNU smukkere.

Jeg var ikke den eneste der tog billeder, jeg saa mindst tyve andre folk stoppe og tage billeder med deres udemaerkede mobilbilledferingsapparater.

Himlen blev smukkere og smukkere for hvert skridt jeg tog og det tog et par minutter ekstra at krydse broen.

Ca. halvvejs ovre ses St Paul's cathedral's store dome bag Cannon Street's flotte taarne. Den meget skinnende bygning til venstre for midten af billedet er Unilever House, som er en utrolig flot bygning, med eller uden lys.

Jeg proevede at zoome lidt ind paa St Paul's, men det var ikke nogen videre success
!
Det var billedet af Glazier's Hall heller ikke, men himmelen var altsaa bare saa smuk!

2 kommentarer:

Joan sagde ...

Du tager så skønne billeder. føler altid jeg er med hele vejen rundt. tak for det.

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal du have Joan. Jeg har aldrig laert at fotografere, men jeg ELSKER at tage billeder og naar man tager tilstraekkelig mange skulle man vaere uheldig om man ikke fik bare lidt gode billeder ud af det.