08 januar 2009

Aarstidsforvirring

Lene naevnte i en kommentar til min post om primulabedet i Finsbury Circus at det er sjovt hvordan allerede begynder med foraarsfornemmelser, naar vi stadig skal igennem det meste af vinteren. Det kan jeg kun give hende ret i, men jeg tror det er saadan de fleste kommer igennem de kolde maaneder uden at gaa i surt.

I Marks & Spencer's staar de smaa potter med tete-a-tete paaskeliljer allerede i blomst og snart kan jeg maaske koebe en stak til halv pris til at saette i haven? Inden da bliver jeg vidst noedt til at have et par potter indendoere. De er altsaa bare sa koenne og saa pynter de jo i haven i mange aar efter.

Marks's er dog ikke de eneste der har foraarsfornemmelser, det har dette trae ved Liverpool Street ogsaa! Det er et platantrae og det staar med nogle spredte, men friske og nye blade.

De er temmelig gule paa billedet, men i virkeligheden er de helt lysegroenne og friske og nye! Jeg kan huske der ogsaa var et trae paa min vej til stationen, der sprang ud paa et maerkvaerdigt tidspunkt sidste aar. Det kan vaere de har en virus paa vaekstnerven!

Det har vaeret meget mildere i vejret i dag, men da solen gik ned kom der en taage saa tyk som aertesuppe! Den hoeje bygning i baggrunden var naesten helt vaek i toppen. Det saa ud som om der laa vat oven paa!

Det var rigtig koldt at gaa ned til stationen, for taagen sniger sig ind under frakken, videre under huden og traenger helt ind i marven. Barometeret staar stadig paa over 1020mb, men mon ikke hoejtrykket lige saa langsomt begynder at flytte sig lidt. Ja, for min skyld maa det gerne blive, men jeg faar nok ikke ret meget at skulle have sagt.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har ret, hele vinteren er en higen mod foråret og sådan har det altid været. Det er ok for det er en del af hele vinterstemningen. Dejlige billeder fra London.

Tina - omme i London sagde ...

Tak. :)