05 januar 2009

Time for a facelift...

Ja, jeg kunne jo ikke saa godt lade julepynten sidde paa bloggen, efter som jeg har pakket den ned herhjemme. Jeg finder lige pludselig et look jeg kan lide - og det bliver ikke dette! Hmmm... jeg taenker videre.

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Helærli, den mørke baggrundsfarve passer altså slet ikke til dit lyse sind. Man bliver sgu da deprimeret af at kikke på den. Fluks tilbage til noget farvelade, please!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Nej, jeg ved det godt - men ehmmm... det skulle vaere saa godt for miljoeet - eller i hvert fald mindre skidt, saa jeg leger med en moerk farve. Jeg kan bare ikke lige finde ud af hvad for en! Jeg ender altsaa med at miljoesvine i stedet, for lyst er saa meget mere mig!

Irene sagde ...

Jeg er ligeglad, jeg hader de sorte sider jeg møder på min vej, jeg bliver deprimeret af alt det mørke ... Og jeg er helt kold mht. miljøet! Producenterne må regne noget miljøbevidst ud, det bliver for dyrt i psykiatriske sengepladser med al det mørke! Nå. Ja.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL - bare rolig, jeg har allerede faaet spat af det, men har ikke lige tid at bakse med det. Jeg skal have taget et nyt header billede. :)

Fuur. sagde ...

Jeg troede det var min nye computer ,der var gået i :GRÅT :

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Sat sat, nu ikke saa meget blaer Mutter. :)