17 januar 2009

Kreativ blogger pris

Jep - jeg er blevet prisbeloennet, af ikke mindre end to personer!

Foerst og fremmest har Min skaeve vinduesplads til verden, som nominerede mig "for hendes kreative dagligdags-indlæg fra den britiske hovedstad" og siden fra Rimkogeren, som skrev: "Så fik jeg et problem: Nominer mindst syv andre bloggere. Det blev svært, ikke at vælge, men at fravælge. Men jeg er altså endt med at vælge disse otte, som på hver sit felt er yderst kreative. "

Well - stik den, for paa begge lister stod mit navn, blandt folk der baade kan skrive og hvad ved jeg! Paa min engelske blog viser jeg vidst noget mere af min kreativitet, men mindre om mig, hvor imod jeg her paa siden viser mere om mig, men mindre af min kreativitet, men det kan selvfoelgelig vaere det er min kreativitet med den danske sprog der goer sig gaeldene. Uanset hvad det er, saa er jeg rigtig glad for prisen, som kommer med et par strikse instrukser!1. Vinderen kan kopiere denne Award til brug på egen blog. - gjort! (han der skriver "d" i gjort, han skal ha' sin hale smurt!"
2. Lav et link til ham/hende du fik Awarden af. - gjort (og jeg gentager...)
3. Nominer mindst 7 andre bloggere. - SYV? You must be kidding!
  • jeg starter med Wanda's Wonders, (jep - hun kommer altsaa foerst!) som minder mig om at jeg om fjorten dage sidder ovre hos dig og saa skal der hygges og snakkes og grines og haekles paa "Pick up your needles" haeklekursus (som Irene hun har arrangeret - og hvor hun underviser. Der er stadig ledige pladser, har jeg hoert - og proev lige og spoerg om jeg glaeder mig!)
  • saa snupper vi lige Liselotte, og jeg ved tager imod i den aand prisen er givet, selv om du slet ikke goer i "awards", men du fortjener den helt og holdent! Er der egentlig noget kreativt du ikke kan?
  • naest paa listen er Regitze, du har jordens sjoveste hoens og er uberkreativ med det danske sprog (altsaa saadan paa den gode maade, ikke paa Danglish!)
  • Therese, du er ogsaa paa min liste, for din skoenne musik. Jeg har altid droemt om vaere rigtig musikalsk, saa jeg har stor beundring for en som bare kan det der hoensegylle!
  • Ella, du maler saa det er en droem og saa kan du noget med en haeklenaal. Det kan vaere jeg skal paa udviddet kursus hos dig, naar jeg faar kringlet det Irene faar mig laert?

    Saa skal vi vidst lige have to mere, og det bliver saa to jeg ikke har moedt i virkeligheden - endnu! :)
  • Marianne - du skal ogsaa have en pris, for dit flotte strik (isaer de lyseroede stroemper til din datter, de er bare saa soede!) og dine paene billeder.
  • Sidst, men ikke mindst Conny. Jeg har jo allerede set dine flotte juledekorationer og kort, men nu glaeder jeg mig til at se mere til dine scrapperier.
4. Lav link til disse på din blog. - gjort - se punkt 3...
5. Læg besked på de nomineredes blogge! - skal ske, lige om straks. :)

9 kommentarer:

Irene sagde ...

Novra ... Tak!

Regitze sagde ...

Tusind tak, Tina!

Liselotte sagde ...

Tusinde tak, Tina - og der er MADSSER jeg ikke kan. Jeg er vist sår'n helt menneskelig fummelfingret, når det kommer til rigtigt mange ting ;-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Selv tak - helt og aldeles fortjent!

Kom så igang sagde ...

Tusinde tak for den kreativ prisen

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Velbekomme. :)

Shabby - Marianne sagde ...

Tusind, tusind tak for de flotte ord. De varmer mig dybt i hjertet

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Det er jeg glad for Marianne. :)

liv og glade dage sagde ...

Ha, hvilken fornøjelse at give dig en kreativ blogger pris, når du så også formår på kreativ vis at give den videre!

Jeg følger såmænd fortsat med stor fornøjelse med på din blog, har bare nedprioriteret blogkommentering for tiden pga. hverdagens minimale puter-tid i disse dage/uger ;o)

Lidt vildt med det der Barbiehus på vej til Leeds...?!?