15 januar 2009

Retro morgenmad

I the City er der ukristeligt mange kaffehuse, sandwich forretninger og smaa cafeer. Foer i tiden var de kun aabent i en 4-5 timer om dagen, men nu er de aabne fra tidlig morgen til aften.

Et rigtig stort hit for tiden er at de er begyndt at saelge havregroed med forskellige "toppings" om morgenen. Jeg har fundet et sted hvor de serverer havregroed med en ordentlig skefuld stuvede aebler med sultanas (de lyse rosiner) og ingefaer. Joesses, det smager bare himmelsk og saa ligger det laenge og ulmer i maven. For det ikke skal vaere loegn holder jeg ogsaa bedre varmen med saadan en skaalfuld i maven.

Aebleblandingen er aabenbart meget populaer, for i de sidste par dage har de ikke haft det. I stedet kan man faa banan og maple syrup, men det er altsaa ikke helt det samme, saa jeg har koert paa retrohavregroedsmenuen, nemlig med smoerklat og sukker. Det er nu heller ikke det ringeste man kan faa. Velbekomme!

9 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Det er lige præcis de muligheder, jeg savner ved at bo på landet. Jeg er helt salig, når jeg besøger min søster i København og ser alle de små finurlige steder ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg elsker at vaere paa landet, men jeg er for mageligt anlagt til at bo andre steder end i byen, hvor alt er ved haanden 24 timer i doegnet. :)

Olines sagde ...

Det lyder tillokkende med alle de tilbud. Jeg ville elske, at bo tæt ved alt. Men jeg kender også mig selv godt nok til, at vide at det ville være svært at modstå fristelserne. Så det er nok meget godt, at jeg bor langt ude på landet.

Anonym sagde ...

Altså Tina havregrød og så helt frivilligt ,glemte du at ta: din temperatur før du gik hjemmefra i morges .Ja jeg spør :bare.

Tina - omme i London sagde ...

Oline - der er mange fristelser, men de er her jo hele tiden og saa laegger man ikke saa meget maerke til det.

Mutter - hvem er det mon lige der har laert mig at spise havregroed? :)

Anonym sagde ...

UPS.

Tina - omme i London sagde ...

A saje tak!

Lene sagde ...

Mon man kan få havregrød i København? Havregrød er for mig lige det modsatte af storby ;-)
Jeg skal vist have havregrød i morgen tidlig :-)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - vi er ukristelig mange bonderoeve i storbyerne, saa havregroedssaelgerne tjener tykt!