06 januar 2009

Telefonfinger og kuldegrader

I dag har vaeret en af de koldeste, om ikke DEN koldeste dag jeg har oplevet i London i 20 aar. Temperaturen laa lige omkring frysepunktet hele dagen og da klokken blev fire droppede den under. Det er simpelthen uhoert i central London, men ikke desto mindre...

Jeg var lige ved at loebe ind i lidt af et problem paa vejen hjem fra arbejde. Jeg ville ringe hjem, men da jeg har saadan en ubersmart telefon skal man bruge bare fingre for at kunne bruge skaermen, men hvis fingrene er for kolde, reagerer skaermen ikke! Jeg har nu udtaenkt en plan (indtil jeg evt faar strikket et par passende vanter!) som virker, saa laenge haanden kommer i lommen engang i mellem. :)

Min elskede fik denne flotte thermometer i julegave, men den er ikke lige blevet haengt op endnu. Jeg stillede den ud paa terrassen for en times tid siden og nu viser den minus 6 grader. Efter sigende skal vi have mere sne i nat og i morgen og det kolde vejr skulle blive ved lidt endnu, mindst til og med weekenden. Jeg elsker det simpelthen - lige ud over det med vanterne, men det problem skal jeg nok faa loest. Jeg har da garn nok og strikkepinde er der heller ikke mangel paa!

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej och tack!
Jag är glad att du tyckte om dem.
Mia

Rimkogeren sagde ...

Da jeg læste dit isnende kolde frysende indlæg, brød jeg ud i sang:
"Så kold den lille hånd er,
kom lad mig varme den!"
Jeg ved ikke om det hjalp, men hvis ikke, så er det sikkert fordi, der er langt fra Midtlolland til London!

PS Ordene er ikke mine men stammer fra Puccinis opera "La Boheme"

Tina - omme i London sagde ...

Mia - du kan tro jeg tyckte om dem (jeg elsker altsaa forskellighederne i de Skandinaviske sprog)! :)

Rimkoger - tak for skoensang, det hjalp lige med det samme, uanset distancen, for det er tanken der taeller. :)

Nille sagde ...

I dag har de lovet os -15!!!!!!!!!!!!! Det er første gang i 30 år - men jeg kan altså sagtens leve uden... føler absolut ikke noget behov for at være med til at slå nogle kulderekorder! Til gengæld har jeg allerede ondt i ørerne og halsen igen!

Næh, +30-35 grader - det ved man, hvad er...

Tina - omme i London sagde ...

LOL - kulderekorderne har jeg ikke noget imod at slaa, men varmerekorderne er slet ikke mig. Jeg har det bedst mellem -5 og +25. :)

kokken sagde ...

Huha det ser godt nok ud til at være koldt ovre hos dig. Her i vestjylland nøjes vi med minus 3 lige nu! Til gengæld har vi spejlglatte veje som jeg ikke lige har lyst til at begive mig ud på sådan lige med det samme! God dag til dig herfra.....

Bettys blog sagde ...

Det er sjovt at læse om kulden hos dig. Jeg tænker på dengang sidst i 60erne, da jeg boede i England nogle måneder. Vandrørene lå udenpå husene og folk gruede bare for at det skulle blive koldt. Jeg undrede mig over, at de havde bygget på den måde??

Unknown sagde ...

Her er det også koldt lige nu fryser der kun 1grad,men i nogle dage har det været 7 grader om natten,så søerne fryser nok snart til.

Tina - omme i London sagde ...

Springvandene i Trafalgar Square er frosset til. Det kan jeg ikke huske er sket foer. :)
Mht roerene uden paa huset, saa er det normalt ikke et problem, fordi vi simpelthen ikke faar saadanne kuldegrader normalt. -3 midt om natten er virkelig koldt for os.
Hvorfor vi har roerene paa ydersiden af huset - det er vidst en blogpost i sig selv. :)