25 januar 2009

Flittige haender

Mens maendenes flittige haender var beskaeftiget paa loftet i gaar, havde min travlt i laenestolen ogsaa. Jeg har lovet mig selv at jeg skulle vaere faerdig med fire par vanter i denne weekend og lige paa siddende roev ser det ud til at det lykkes at faa de tre faerdige. Det fjerde par er af noget finere garn og faar vente!

Piratvanterne er til to skoenne knaegte jeg kender og de skal med posten med det vuns. Jeg faldt pladask for moenstret, som jeg dog ikke har fulgt til punkt og prikke, da begge par helst ikke skulle vaere helt ens. Der er lidt stoerrelsesforskel, men moenstret er ogsaa lidt anderledes, saa de skulle forhaabentlig kunne kende forskel paa dem.

Jeg er helt grebet af at strikke i to traade. Det ser saa kompliceret ud, men saa laenge man kan holde strikkefastheden er det faktisk snydelet - og saa bliver det da paent, hvis jeg skal sige det selv. :) Jeg droemmer om en dag at strikke mig selv saadan en rigtig flot norsk cardigan, men det bliver vidst naar jeg bliver pensionist, hvis den skal strikkes i det helt fine uldgarn - og det skal den vel?

Jeg har gang i et tredje par til en voksen. De skulle gerne blive faerdige i dag ogsaa. Moenstret jeg har brugt er saadan ca. Elizabeth Zimmermans "Norwegian Mittens". Vanterne er godt lange, saa de raekker op under frakkeaermet. Jeg skal have lavet et par til mig selv, men ikke foer jeg er faerdig med par nr. fire, som ogsaa skal med posten paa et tidspunkt. Det er sgutte min skyld hvis Royal Mails oekonomi ikke har det saa godt!

13 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Åh, hvor er du dygtig !

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Tak :)

Kom så igang sagde ...

De vanter tør jeg ikke vise til mine børnebørn, de er da bare så seje ,så vil de jo nok have vanter.Lige nu strikker sokker til dem
Hvor er brunt og rosa flot sammen.

Sifka sagde ...

Ih. hvor er du flittig, de er drønflotte. Begge modeller:)

Liselotte sagde ...

Du er bare for sej, Tina!

liv og glade dage sagde ...

Hvor er du både flittig, dygtig, kreativ og omsorgsfuld - det er da vist hele pladen fuld! *BINGO*

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL Conny - de er lige saa nemme og hurtige at strikke som et par sokker. :)

Tak, tak og atter tak - de damer.

FUUR. sagde ...

Her i huset er det strømpepindene der gløder for øjeblikket, nødhjælp til øen mod øst.Hvor er vanterne flotte MUS.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Mor - jeg har ogsaa et par der skal i noedhjaelpskassen; det er par nr. 4 og de er rigtig flotte, for de er strikket i stroempegarn og bliver lige straks faerdige og sendt.

Anonym sagde ...

Jeg fik svigermor til at strikke de norske trojer, med Lillehammermosnteret fra Ol, de er hammer flotte. Hun lavede ogsa til bornene, men de er for sma nu , sa de gar viddere til deres fatre. Haber at farmor far lavet nogle i storre storrelse.

Hej fra Liselotte-20 grader i Toronto.

Lene sagde ...

Hold da op Tina, du er mit forbillede, ved du det? Du har en karriere, mor til tre, går meget, fotograferer meget, bruger alle dine sanser, og så er du også speedstrikker!
Du er sej :-)

Marina sagde ...

Hold da op hvor er de flotte. De må da vække enorm lykke når de når frem.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Liselotte - I har da helt klart vejret til saadan nogle troejer! Flot af svigermor at strikke til hele familien og aergerligt at man ikke kan passe saadan en troeje for evigt, for de holder evigt!

Lene - jeg ved naesten ikke hvad jeg skal sige. Jeg lover dig jeg er langt fra Superwoman, vidst bare hyperaktiv. :)
Jeg er sgi da stolt af at vaere dit forbillede, for jeg synes jo netop at du har et "rigtigt" job, hvor man goer en forskel. Jeg er jo bare papirskubber. Min bedstemor og flere af mine fastre og svigerinder er sygeplejersker og det er virkelig et fag jeg beundrer. Selv er jeg vidst lige en tand for sart til saadan et job.
Marina - Det haaber jeg sandelig. :)