07 januar 2009

Jeg fandt et enkelt

Der var aabenbart et enkelt billede, der havde fundet vejen til min harddisk, nemlig et billede fra Finsbury Circus, som jeg lige slog et smut inden om i middags, for at se om de havde sat blomster i jorden. Der staar oceaner af smaa primulaer og er rigtig koenne, men det er vidst lidt svaert at se paa dette billede. De billeder jeg kom til at slette var naturligvis prisvindere... :)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg fandt 3 Primulaer i dag det var godtnok i Brugsen. De er pæne og blir forfremmet til haven efter vinter.

Unknown sagde ...

Åh, forårsfornemmelser i Januar ! Det kan vi ikke prale af her- i Danmark er det koldt ! :-)

Tina - omme i London sagde ...

Primulaer i vindueskarmen er nu ogsaa dejligt. Vi har rigtig mange der gror vildt i haven. Jeg gaar ud fra dem der boede her foer os satte en masse ud og de har saa spredt sig. De er saa koenne og kommer i saa mange flotte farver.

Unknown sagde ...

Hvor ser det smukt ud.Ved det store kryds når vi køre ind i Viborg fra Randres siden, bliver der plandet stedmoder blomster hvert efteråret, for de kan nemmelig tåle frost, så hvis vejr godt, begynder de også at blomster nu

Lene sagde ...

Det er sjovt som vi allerede begynder med forårsfornemmelserne nu, når vinteren jo varer februar ud :-)

Tina - omme i London sagde ...

Conny - stedmoderblomster er ogsaa skoenne og det er saa hyggeligt naar man ser det foerste pible ud af jorden.

Lene - Vinteren er vel egentlig Januar til og med Marts, men jeg tror de fleste har det saadan med isaer foraarsbebuderne, at de hjaelper dem igennem de kolde vintermaaneder. Vi kan naa at faa en lang vinter endnu, men jeg kan slet ikke lade vaere med at gaa og foelge med i hvad der pibler op af jorden. Det er vel noget man laerer af at vokse op paa landet. :)