12 januar 2009

Ud og se med DLR

I loebet af de sidste ca. 10-15 aar er der blevet lavet en helt fantastisk og hoejest noedvendig udbygning paa undergrunden i London. I dag er der lige aabnet endnu en ny station og en ny etape paa netvaerket, nemlig Woolwich Arsenal DLR station. Det er bare saa fedt for omraadet og snart staar vi ogsaa for skud. East London linien er lukket for tiden og om mindre end 18 maaneder staar den aaben igen, men denne gang med undergrundsforbindelse lige til vores lille high street. Det bliver saa godt for lokalomraadet og forhaabentlig kommer det ogsaa til at give huspriserne et lille hep, nu vi er saa godt igang. :)
Naar South Eastern og Southern Rail saa ogsaa faar sig oppet og faar installeret Oysterlaesere paa alle stationerne kan Sarf London pludselig foelge med i det pulserende London liv.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det bliver dejligt med en tube station i jeres kvarter. Jeg kan huske hvor besvaerligt det var at komme fra Kensington til Penge og besoege min veninde. Der var jo togtider og alt muligt man skulle tage hoejde for :-O

Ha' en god dag :-)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, det bliver dejligt, men der er nu ogsaa togtider at tage hoejde for paa tuben, men det giver endnu en transport mulighed og det er da dejligt.