02 januar 2009

Udsat til mandag

Nytaarsforsaettene er midlertidigt udsat til Mandag, som er en rigtig arbejdsdag. Saadan en hvor man skal i jakkesaettet og de paene sko og der er arbejde der skal goeres. I dag er stadig en feriedag, bare den slags der tilbringes paa kontoret. Min kollega og jeg kom til at smutte en tur paa Starbucks og da jeg bestilte vores kaffe kom servitricen til at laegge to "cinnamon swirls" i en pose til os. Det ville da vaere uhoefligt ikke at spise den - ikke sandt?

7 kommentarer:

anjoe sagde ...

Det er godt nok noget af en højde, sneglen har. Der skal vist mere end snegletempo til, hvis den basse skal forbrændes indenfor rimelig tid :o]

Margrethe sagde ...

Sådan et par kanelsnegle er jo helt sikkert noget maven vil syns om ;-)

Olines sagde ...

Mine nytårs mål starter første den 3 januar:) Så jeg kan stadig nyde og synde! Måske falder der en snegl ned i min pose idag? God dag til dig.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

He he - skridttaelleren staar 100% sikkert paa en del flere skridt i dag end den gjorde i gaar, saa mon ikke det gaar. :)
Sneglen smagte fantastisk, by the way.

hanne sagde ...

Starbucks uhm dem kunne vi godt bruge et par stykker af her hvor jeg bor :)

Godt nytår

Marina sagde ...

Bestemt. Nytårsfortsætter skal man helt afgjort vente med til den rigtige hverdag starter, ellers er det dømt til at mislykkes. Endnu engang rigtigt godt nytår til dig.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Tak. :)