26 januar 2009

Godt det ikke lugter

Det tror da pokker de faar de flotteste blomster i bedet uden for "All Hallows on the Wall" kirken paa London Wall - de har lige faaet leveret et helt bedfuld hestepaerer!

5 kommentarer:

anjoe sagde ...

Haa, ja det er godt, Tina ;-) Her i det danske land tales der nu om, at de megastore svinefarme fremtidigt skal placeres tæt på motorveje! Fint for mig, og hvor godt at beboede områder slipper for flere dufte, men FØJ for en stinker til de alenlange bilkøer på motorvejene, der snegler sig afsted hver og en morgen, 10 meter hvert 5.minut, alt imens varmetemperaturen kræver åbne bilruder *LOL*

Tina - omme i London sagde ...

LOL - ja, det kan blive spaendende - NOT!

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Unknown sagde ...

Hvis jeg ikke antog dej for ,at være en troværdig kvinde, så troede jeg det var løgn det du skrev.Gøder man blomsterne med hestepære inde midt i London.

Tina - omme i London sagde ...

Det kan du tro man goer Conny, og jeg vil gaette paa de faar paererne fra den lokale politistation, hvor de har en stor stald. Vi har mange politi til hest i central London. Det er praktisk, de kan se over alle folk og saa har de fleste mennesker en vis respekt for saadan et stort dyr.