15 januar 2009

Live fra Amalienborgs slotsplads

Jeg elsker den moderne verden. Jeg har lige modtaget et opkald fra min kaere fader, som lige ville se om jeg kunne regne ud hvor han var? Det kunne jeg ikke, men jeg kunne hoere musik i baggrunden og spurgte nysgerrigt ad. Han stod paa Amalienborgs slotsplads, hvor livgardens tambourkorps spillede up til dans.


Billedet har jeg laant her fra.

Jeg elsker den moderne verden, hvor min far kan staa i Koebenhavn og sende direkte til London, via mobiltelefon. Nu ligger Fur og Koebenhavn ikke just taet paa hinanden, saa jeg forhoerte mig lige om hvad han egentlig lavede der og gennem musikken og almindelig larm kunne jeg forstaa at han skulle ind og se Folketinget! Jeg er spaendt paa at hoere hvordan i alverden det er blevet arrangeret. Kender jeg ham ret, har han fast plads i tinget inden dagen er omme. Saadan er han bare. :)

6 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Det var da en dejlig overraskelse, og musik fra slotpladsen. Jeg har da også været folketingeten gang(men kun på tilhørepladserne)

Irene sagde ...

Snapstinget, that is ... ;-)

Jeg troede bare han var kørt forkert, han plejer at tage turen omkring Rådhuspladsen, når han skal finde rundt i KBH. Ser du, når man er på Rådhuspladsen, så kan man jo orientere sig!

Sifka sagde ...

Ja, det er fabelagtigt. Jeg ringede engang min bror op, og så var han på Færøerne! Han var ude at sejle, sad bare helt afslappet og nød turen, mens han snakkede med mig, der ringede tilfældigt op fra København.

Liselotte sagde ...

Verden bliver mindre og mindre, Tina - og vel har din far da sikret sig en plads derinde. Bare han så sørger for godt vejr til sommer... ;-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Ja ikke, Conny. Jeg satte ogsaa stor pris paa opkaldet. Jeg gaar virkelig ud fra han bare var i folketinget som tilskuer!

Irene - LOL jeg kan lige se det for mig. Saadan ville jeg ogsaa skulle navigere, bortset fra at jeg ville skulle om Hovedbanegaarden, hvor fra jeg kan finde til Istedgade og Tivoli! :)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Sifka, det er bare saadan en sjov fornemmelse - og ret fedt!

Liselotte - verden bliver stoerre og stoerre, min goer i hvert fald. ;) Mht. vejret, saa er han da kirkesanger, saa mon ikke han har nogle gode forbindelser?