15 marts 2012

Et skridt frem og to tilbage...

I dag skulle de sidste to fliser laegges i badevaerelset og radiatoren saettes op, saa vi bare lige mangler glasset omkring bruseren og at faa haandklaedeskabet sat op.


Jeg kom hjem til to meget fortvivlede maend. Jeg er faktisk ikke helt sikker paa hvad der gik galt, men i hvert fald mangles der nu fire fliser, i stedet for to - og nogen radiator har vi heller ikke; til gengaeld har vi en del rod!


I det lille badevaerelse, nedenunder, gaar det straks bedre, for de sidste fliser blev nemlig sat op i dag. Nu mangler vi bare glasset ved bruseren, et toilet, en haandvask og et spejl, saa kan vi kalde endnu et rum faerdigt. :) 


I weekenden malede min elskede i gaestevaerelset og i aftes strammede jeg sengen an, saa jeg kunne goere rummet lidt hyggeligt i aften, da vi venter en overnattende gaest. Grundet badevaerelsesproblemet ser der nu lidt tvivlsomt ud, men jeg skal nok faa styr paa det inden vi naar til sengetid i morgen aften. Badevaerelsestingene finder vi nok en plads til...7 kommentarer:

Donald sagde ...

Ooups!! Flisemangel = extra-flise eller dekorationsflise bliver nødvendig.

Hvis man ikke kan få flere af de rigtige fliser, så må man jo bruge en extra-flise, som "begrunder sig selv", eller noget ...

Ikke alt for flower-poweragtig, men en diskret blomstersilhouet på en flise af samme størrelse kunne gøre mirakler.

Undskyld jeg blander mig - jeg ville egentlig bare sige at det ser flot ud :)

Lene sagde ...

Der er altid noget der går anderledes end forventet, og så man må være kreative. Pøj pøj med kreativiteten og en god forårsdag til dig :-)

Ellen sagde ...

Jeg kan ikke forestille mig, at I to ikke vil være i stand til at finde frem til en løsning, der kommer til at se ud som om det hele tiden har været meningen.
Jeg synes I er seje, men det har jeg vist sagt før ;-)

AagePK sagde ...

De store fliser, der er en vogue lige nu, har en stor ulempe: De skal have helt plane flader at ligge på, og kant-arbejdet skal gøres utroligt nøjagtigt, ellers ses det med det samme. Og bare et lille korn i limen, så knækker flisen, og de koster!
Men de får jo nok øvelsen, knægtene, så de kan tage ekstrajobs, når de er færdige her, ikk'?
;-)

Bettys blog sagde ...

Spændende, hvad I finder på, hvor der mangler en flise? Løsningen bliver sikkert flot.
God arbejdslyst. Der er nok at tage fat på, ser det ud til.
I er de sejeste arbejdsmænd. ;-)

Pia sagde ...

Jeg sikker på I finder en løsning her også. Jeg holder øje med hvad løsningen bliver :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - hov, det fik jeg vidst ikke forklaret ret godt. Vi har skam fliser nok, de blev bare noedt til at tage to op; de skal nok komme paa plads igen. :)

Lene - :)

Ellen - tak skal du have og ja, vi finder en loesning paa det hele.

Aage - heldigvis har vi nogle dygtige flisefolk, saa selv de store fliser ligger flot, men jeg ved godt hvad du mener, det kan blive til noget skraekkeligt juks!

Betty - tak tak, fliserne er lagt igen.

Pia - fliserne er nede igen, saa al panik er afblaest.