02 marts 2012

No camping!

Foraaret var over os i dag, saa da vi naaede saa langt som til lunch snuppede jeg en halv times tid i mit eget selskab. Der var nemlig noget jeg lige skulle have undersoegt. I foelge nyhederne bleb camping pladsen foran St Paul's ryddet den anden dag, saa jeg skulle lige se hvor langt de var kommet med oprydningen. 


Da jeg skraaede ind over Paternoster Square var det helt klart at de i hvert fald ikke har lyst til at faa campister der. Det er ellers lige praecis den plads at campisterne oprindeligt ville optage, for under buerne til hoejre i billedet er indgangen til the London Stock Exchange.


Campingpladsen var ganske rigtigt forsvundet og var blevet afloest af folk der demonstrativt gik rundt og gjorde rent til den store guldmedalje, som om fortovet foer i tiden havde vaeret saa rent som et koekkenbord og nu skulle rengoeres i den stil, inden man kunne gaa paa det igen!


Der er altsaa blevet lidt tomt paa pladsen foran kirken, nu teltene er vaek. Ifoelge nyhederne er Finsbury Square dog stadig optaget og mange af de campister der tidligere optog pladsen foran St Paul's har hevet teltploekkerne op og er flyttet der til.


Jeg gad egentlig vide hvor laenge det kommer til at tage inden vi bliver fri for de gyselige hegn der nu staar hvor teltene var? Det er nok lidt af en leg mellem katten og musen. :)


Jeg tog turen hele vejen rundt om cathedralen og noed et par mundfulde foraar, foer jeg dryssede tilbage til kontoret. Der er en lille parkeringsplads bag ved cathedralen, som er ved at blive sat i stand. Der ser ikke saa paent ud lige nu, men fra denne vinkel kan man ikke se det og udsigten er saa smuk som altid.


Lunchen blev jeg noedt til at nyde ved mit skrivebord, men for hulen hvor er det altsaa dejligt lige at faa en dosis naturlig D vitamin midt paa dagen.

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Her var der også skønt forårsvejr i går, og det bliver vist bedre endnu :)

God fredag til dig.

Anonym sagde ...

Jeg undrer mig over, at campisterne har ligget der SÅ længe. Jeg tror ikke helt jeg forstår det..... hvis det var mig, så ville jeg nok føle at jeg spildte mig liv.

FUUR. sagde ...

Hvor er det dejlige forårsbilleder.
På tirsdag ser jeg, om der er lige så dejligt, på den grønne ø.
Man har lov at håbe.

På vores grønne ø, har vi haft
dejligt vejr, to dage.
Men, der er ikke meget forår i luften.

Donald sagde ...

Sikke nogle skønne billeder (og gode kommentarer til rengøringen).

Jeg tror at "Occupy WallStreet" eller bare "Occupy" bevægelsen har sat noget igang - trods ubehaget ved demonstration, besættelser m.v. fordi:

Det er en underlig zig-zag kurs, der lige nu hersker i EU hvor EU-centralbanken har trykt 4000 milliarder Euro som bankerne kan låne.

Men kritikken er der allerede: Nogle banker har lånt til 1% og købet spanske obligationer til 1.6% i stedet for at låne til landmænd og fabrikker, der har brug for kapital.

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Åhh, jeg har aldrig oplevet et forår i London eller GB i det hele taget..... det tror jeg godt jeg kunne lide :-)