09 marts 2012

Det har vi savnet!

Vi var lige ved at gaa i spaaner, da det gik op for us at vi ikke kunne finde skruerne til vores fantastiske seng, i sidste weekend, men heldigvis havde vi en anden seng, som vores endnu mere fantastiske madras kunne passe i, saa allerede fra foerste nat i vores nye hus, kunne vi nyde at sove paa vores egen madras, som vi virkelig har savnet i al den tid vi har haft vores ting opmagasinerede.


I loebet af ugen fik vi installeret de andre to ting vi virkelig har savnet, nemlig vores vaskemaskine og toerretumbler. Jeg begriber simpelthen ikke folk der bor i denne verdensdel, som ikke har en toerretumbler. Jeg har lyst til at vaske ALT mit toej, om det traenger eller ej, for at det skal blive bloedt igen. Stift toej, der kan staa selv er altsaa bare ikke min yndlings. Desuden er det bare saa usundt at sove i et rum hvor der bliver toerret toej. Nu har vi de tre ting vi virkelig har savnet tilbage fra opbevaringen. Gad vide om vi nogensinde ville savne alt det andet, hvis det aldrig kom tilbage?

8 kommentarer:

Eva sagde ...

Jeg tumbler kun håndklæder. Til gengæld stryger jeg ALT andet, - bare fordi jeg godt kan lide det.

Det er egentlig lidt uhyggeligt, hvor meget man kan undvære af sit jordiske gods uden at savne det.....

God lørdag.

Tove sagde ...

Jeg kunne heller ikke undvære en tumbler, for jeg bryder mig ikke om håndklæder, som er lufttørret. Sokker og undertøj ryger også rask væk ind itumbleren.

Dejligt for jer at I erved at finde jer til rette i jeres hus

Lene sagde ...

Her hos os er det kun håndklæder og sengelinned, der ryger i tumbleren. Jeg troede at alt andet krympede en størrelse?

Vi kan vist undvære meget af vores habengut, når det kommer til stykket-
God lørdag til jer :-)Der skal nok arbejdes igennem.

Anette sagde ...

Hvor er det skønt det begynder at lysne :) Vi tørrer kun sengetøj, håndklæder, viskestykker, nogle sokker og noget undertøj ryger også derind. Men om sommeren tørrer vi så meget som muligt udendørs. God weekend :)

AagePK sagde ...

Vi har en tørretumbler, og den bliver også brugt, men med måde: vi foretrækker luft-vind- og soltørret tøj. Den dag, vores tørretumbler går ned køber vi nok en af de nye kondenserende, de er meget energivenligere, da varmen så indgår i husopvarmningen.

Fisker & Fernández sagde ...

TILLYKKE med jeres nye hus, Tina! Jeg har fulgt med på sidelinien, og sikke i arbejder hårdt på sagen. Glæder mig til at se jeres endelige resultat :-)

Anonym sagde ...

As our then 4 year old granddaughter said when they were visiting friends in Denmark, who didn't have a dryer
" I don't like these crunchy underwear" !!
Ann in Vancouver

Dorthe sagde ...

NEJ - tøj tørret i tørretumbler krymper, bliver skævt og bliver slidt alt for hurtigt + det er dyrt. Her tørrer vi kun håndklæder, viskestykker, sengelinned o.l. i tumbleren. Håndklæder er dog et must deri!
Desuden kunne jeg da ikke finde på at tørre tøj i samme rum, som vi skal sove ;o)
Og tøj tørret ude om sommeren dufter da fantastisk friskt.

Men hver sin lyst - dejligt jeres hus bliver mere og mere et hjem.