18 marts 2012

Gaet en ble!


Baby showers bliver mere og mere brugt her i landet og i anledning den forestaaende familieforoegelse havde vores yngste datter arrangeret baby shower for hendes elskede soester - akkurat som hun gjorde da Bebsen var paa vej; pigebarnet elsker at arrangere og vaere vaertinde. :)


Med lidt god vilje lykkedes det mig at levere den bestilte vare til lejligheden. For hulen hvor havde jeg bare ikke det rigtige vaerktoej til det, men baade vaertinden og den vordrende mor var godt tilfredse og saa var alt jo som det skulle vaere, uanset hvor meget jeg kunne finde at udsaette paa mit vaerk. :)


Som den gode arrangoer hun er, var der arrangeret en quiz om den vordrende mor, men en quiz var ikke det eneste vi skulle deltage i... Efter quizzen kom legen "gaet en ble"! Vi fik udleveret tre nummererede bleer per hold og fik ordre paa at lugte til dem, SMAGE paa dem og gaette hvad der var i. Hold fast som vi grinede, mens vi MEGET forsigtigt aabnede hver ble. Efter blesmagningen var der hurtigdrikningskonkurrence - per sutteflaske. :)


Bebsens oejne var saa store som tekopper, lige indtil hun gik omkuld og saa var de lukkede - helt lukkede. Barnet maa have et godt sovehjerte, siden hun kan sove i saadan en forsamling.

3 kommentarer:

AagePK sagde ...

Hvis jeg var Bebsen, ville jeg også skyndsomst drikke mig fra sans og samling og knalde brikkerne i for at slippe for yderligere åndelige overgreb af den slags!
I min verden er "baby-shower" noget med en unge, der har gjort i bleen, og derfor holdes under bruseren, til ungen er ren. Men jeg ved jo af erfaring, at engelske kvinder kan være dødsfarlige, hvis der er udsigt til flaske-føde, om man så selv skal arrangere det. Og så bliver de meget opfindsomme.
Am I right?
"Vordrende mødre", den var høj igår, ikke? Kan I heller ikke snakke rent? ;-)

Ellen sagde ...

Gæt en ble - haha - du er altså nødt til at fortælle, hvad de indeholdt!
Jeg kan godt misunde de små deres sovehjerter - min C kunne sove fra alt, selv fra det mest støjende selskab.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - LOL, i saa fald maa det gaa hoejt hver dag, for snakke "rent", det faar jeg aldrig laert. :)

Ellen - der var mint chokolade i en, babymos i en anden og ehmmm... en eller anden form for brun dessert i den sidste. :)