17 marts 2012

Alt lykkes i en gasovn

Ifoelge min fru moder lykkes alt i en gasovn. Nu har jeg ikke lige en gasovn, men jeg var kommet til at love min soede datter at bage en kage til hende, som hun skal bruge i morgen. 


Jeg havde ingen roereskaal og mine gryder er alt for smaa til den brug, men saadan en kage kan sagtens roeres i en blender, har jeg erfaret og nu staar der min salighed en kage faerdig. I morgen maa jeg saa se hvordan jeg skal overskue at faa kagen pyntet. Der staar en pakke fondant i "koekkenet" og kigger paa mig. Guderne maa vide hvordan jeg har forestillet mig at jeg skal faa det rullet, for det der pjat med en kagerulle - oh well, jeg finder paa noget!

7 kommentarer:

ravnmann sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
ravnmann sagde ...

Godt gået. En dåse (nemmest hvis den er fyldt, men vent med at åbne den til næste dag :-) og også en flaske fungerer fint som kagerulle :-)

Eva sagde ...

Nød lærer nøgen kvinde at spinde, - mon ikke også din fru moder siger sådan?

Mums, den ser lækker ud. God lørdag.

AagePK sagde ...

Som ravnmann: jeg ville også kigge efter en rødvinsflaske. Lad være med at save dit kosteskaft i stykker, om ikke så lang tid får du brug for det, sådan henimod Skt Hans, ikk'?
;-)

KirstenK sagde ...

Ja vinflasken er god som kagerulle, min mor brugte aldrig andet...Fantastisk som man kan frembringe alt selv om man ikke lige har de rette remedier...God lørdag til dig!

Irene sagde ...

Det er en oplagt lejlighed til at lære de nye naboer at kende! Ud og stem dørklokker og giv dem så lige et "top 'o the morning to ya" i dagens anledning. I dare you!!!

Happy Paddy's Day!!!

Tina - omme i London sagde ...

Ravnmann - :) tak, det blev saa ikke noedvendigt, men jeg havde selv vaeret ved at overveje noget lignende.

Eva - kagen blev rigtig god, tak. :)

Aage - LOL!

Kirsten - tak :)

Irene - lidt forsinket, men i lige maade. :)