05 marts 2012

Og saa godnat!

Fredag eftermiddag tikkede der en text ind fra en veninde: 'Jeg sidder i Billund, er paa vej over og hjaelpe jer med at flytte!'

Det er ikke saa tit jeg er mundlam, men det lykkedes denne gang! For nu at goere en meget lang historie kort, saa knoklede vi som gale hele loerdag og fik ogsaa en hel del fra haanden I dag, inden vi modvilligt maatte give slip paa hende hen under aften, hvor vi afleverede hende i Stansted.

Vi staar i jordens stoerste taknemmelighedsgaeld. Man kan vidst roligt sige at det ikke er den slags weekend folk forestiller sig man skal paa, naar man lige snupper en weekendtur til London, men joesses som har vi hygget, snakket, grinet og puklet!

Tusinde tak soede, fra hele familien!Nu vil jeg glaede mig over jeg tog mandag og tirsdag fri, for der kommer vidst en del folk og 'goer noget' over de naeste par dage. Jeg kan heller ikke sige andet end det er tiltraengt, men vi har egentlig faaet et helt hyggeligt, omend noget sparsomt moebleret, sovevaerelse strammet an.

Og nu godnat - fra huset paa bakken. Zzzzzzzz...

12 kommentarer:

Irene sagde ...

Godnatkys fra den lysegrønne!

Eva sagde ...

Det er dejligt, at der findes den slags, der lige kommer forbi for at flytte.
Sikke hyggeligt I allerede har fået det.

Therese sagde ...

Årh, hvor skønt, Tina. Veninder er det bedste! :-)

Vibeke sagde ...

Hvor fantastisk er det da ikke lige, -- jeg tror også, at jeg ville have været mundlam, og uendelig glad.
Knus
Vibeke

Sylvia sagde ...

Det er deilig å ha gode venner som stiller opp!!!
Jeg hadde en venninne som kom og hjalp til med malingen, da vi flyttet for et år siden. Og hun hadde med seg sjokolade og te også. Det er de små detaljene som virkelig teller, når man såvidt har tid til å hverken kle seg eller lage mat.
Men hvor flott dere får det, Tina!
Ha en deilig uke.

FUUR. sagde ...

Det var så sødt af hende, hun er nemlig en rigtig VENINDE.
At du af alle skulle blive mundlam!
Jeg tror det næsten ikke.
Hvor må i ha sovet godt.
TILLYKKE med jeres nye hjem.

AagePK sagde ...

Ja, desværre var jeg jo optaget, ellers... På den anden side: I ville jo nok også helst undvære mine gode råd og kommentarer, nu I har fået tingene gjort, som I er blevet enige om. Kunne jeg bare forestille mig. ;-)

AagePK sagde ...

Ja, desværre var jeg jo optaget, ellers... På den anden side: I ville jo nok også helst undvære mine gode råd og kommentarer, nu I har fået tingene gjort, som I er blevet enige om. Kunne jeg bare forestille mig. ;-)

Bettys blog sagde ...

Hvor ser det både flot og hyggeligt ud i jeres soveværelse. Tillykke med jeres nye hjem.
Dejlig veninde!

Ellen sagde ...

Det er en guldveninde!
Er det ikke skønt at være så tæt på målet efterhånden?

KirstenK sagde ...

Forestiller mig at der skal en hel del til at du bliver mundlam...fedt med venner i nøden...og det er da blevet ret fedt det soveværelse der...en hel del mere ryddeligt end mit!

Tina - omme i London sagde ...

He he - ja, get at blive mundlam er ikke noget jeg lider under normalt. :) Nu er flytningen allerede en uge siden og jeg fatter det slet ikke, men allerede paa den uge er her sket en del. Tak for hilsner. :)