12 marts 2012

En perfekt dag

I aftes lykkedes det mig at faa en lille frokostaftale i stand til i dag. Det er der saadan set ikke noget usaedvanligt i, ud over at frokostaftalen var med min soede moar - her i London!

Klokken 12 koerte jeg hjemme fra, destination Stansted og klokken 14 stod jeg herhjemme igen med min fru moder ved haanden. :) Hun havde en mellemlanding med 6 timer mellem afgangene og saa kan man sagtens lige naa et smut hjem og se sin datters "nye" hus.


Vejret viste sig fra den helt rigtige side, med femten varmegrader og hoej sol. Det er jo lige foer huset ser helt haederligt ud i det lys. Ok, alt er relativt, men naar nu engang facaden faar en gang maling og vi faar nogle paenere vinduer osv, saa skal det nok blive helt godt.


Man kan naa meget paa et par timer, hvis viljen er der og heldet er med en. Lige som vi skulle saette os til en bid quiche, kom yngstedatteren paa visit. "BEDSTEMOR!!!" loed der og saa smilede hun som en lille sol - ja, det gjorde de egentlig begge to. Jeg fik en skideballe fordi jeg ikke havde fortalt at Bedstemor ville vaere der, men vi har ikke rigtig rammerne til at have en hel flok paa besoeg, saa jeg havde valgt at holde min mund og fortaelle boernene om det efter endt besoeg. Jeg blev klogere! Efter spisning naaede vi lige en lynrunde i kvarteret, saa jeg kunne vise de mange foraarsklare kolonihaver frem. 


Eftermiddagen gik alt for hurtigt og snart havde jeg vaeret endnu en tur i Stansted og var hjemme igen. For hulen, som var det hyggeligt!

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Sådan en mellemlanding kan man leve på i mange dage :-)

Ellen sagde ...

Herligt at sådan noget kan lade sig gøre :-)
Det er et skønt hus, I har fundet, og jeg følger hele tiden jeres fremskridt på sidelinjen.

Tove sagde ...

Skønt at frokostaftalen med din mor kunne lade sig gøre ;-)

Donald sagde ...

Det var en dejlig eftermiddag. Jeg er lidt overrasket over, at man kan nå så meget uden at stresse, men det hænger måske sammen med at det ikke skal være så fint, når man er midt i ombygningen? Og den yngste har vel også en slags forståelse for det :)

FUUR. sagde ...

Jeg kan leve på mellemlandingen i lang tid.
Må sige, det er et stort stykke arbejde i er i gang med.
Det bliver bare så godt.
Jeg har mødt foråret i Irland og England.
Fat mod danskere, "vejret" venter lige om hjørnet.
Det var en dejlig dag.
Morgenmad i Irland kl 8.
Frokost i London kl 14.
Natmad på FUUR kl 24.
Hurra for RAYONAIR:

FUUR. sagde ...

"RYANAIR"

AagePK sagde ...

FUUR: i avisen stod der:"Vi skrev igår, at statuen var lavet af mormor; vi beklager fejlen, den var selvfølgeligt lavet af farmor!"
Rayonair, det må være den faldskærm man får udleveret ved de små stops, hvor de ikke gider lande for en enkelt passager eller to.
Og så kan jeg forstå, Tina har hemmeligheder for sin elskede, siden hun har streget bilnummeret fra en besøgende, or what?

Regitze sagde ...

årh. det må også være dejligt at være jeres mor, Tina:)

Tina - omme i London sagde ...

Lene - jep! :)

Ellen - tak og ja. :)

Tove - det var virkelig en bonusfrokost.

Donald - det med stress er faktisk ikke jeg er slet til at goere i, min soede moar kommer foerst, murbrokkerne render ingen steder.

Moar - tak for sidst. :)

Aage - shhhh....!

Regitze - det er i hvert fald dejligt at vaere i den anden ende af det forhold!