18 marts 2010

Ikke mere protest

Jeg havde lidt god tid i morges inden jeg skulle moede paa arbejde og kom pludselig i tanker om de toerstige tulipaner i spisestuen...

De var ikke toerstige laengere, men stod ranke og flotte og lyste i morgensolen. Farven er saa delikat og saa typisk vores kaere datter. Hun ville til enhver tid koebe blomster i sarte farver.

Tulipanerne i dagligstuen staar ogsaa stadig rigtig flot og dufter dejligt. Jeg elsker at have friske blomster i huset, uanset at jeg har saadan ca en halv million potteplanter, men det er ikke helt det samme som afskaarne blomster!

Ogsaa i koekkenet har jeg et par tulipaner fra det samme bundt. Der kunne simpelthen ikke vaere mere i de to vaser og saa stod jeg tilbage med en tulipan med en enkelt lille "stikling".



Stiklingen troede jeg egentlig ikke ville springe ud, men nu har den gjort det og jeg synes bare den er den yndigste lille blomst i al sin beskedenhed. Jeg har sat en del tulipanloeg i min have, men jeg tror det kommer til at tage et stykke tid inden de blomstrer. Foreloebigt er paaskeliljerne ved at vaere igang, det holdt godt nok ogsaa haardt.

4 kommentarer:

Anne C sagde ...

Jeg har fulgt din blog med stor fornøjelse igennem det sidste års tid, det er næsten lige som selv at være tilbage i London! Tak for nogle gode billeder - og ja, tilupaner er da bare for lækre!

Madame sagde ...

Sikke dejlige billeder, Tina! Jeg har gule roser stående, men de synger på allersidste vers :-)

FruE sagde ...

Hvor er de smukke, jeg får helt lyst til at købe tulipaner. God weekend.

Tina - omme i London sagde ...

Anne - velkommen hid, jeg er glad for jeg kan give dig et lille stykke London i din hverdag. :)

Madame - tak og de her staar fantastisk. Jeg gad vide om jeg kan vaere lige saa heldig som jeg var med mine kobberbryllupsblomster?

Fru E - ud og shop! God weekend til dig ogsaa. :)