25 juli 2008

Blomster paa en fredag

Hver mandag morgen siger en af mine kolleger "not long till Friday" og saa griner vi alle og haaber paa hun faar ret. Det goer hun som regel, for ugerne blaeser bare afsted.

I mandags spurgte jeg hende om hun kunne proeve paa at sige "it's a very long time till Monday" og se om det saa goer weekenden laengere... Lusket, ikke sandt, men det kan jo vaere det hjaelper. :)
Paa hjemturen op gennem the industrial estate gik jeg og beundrede blomsterne. Der gror altid en hulens masse aerteblomster og de er den laekreste hamrendes lyseroede farve. De kan virkelig lyse et grimt hegn op.

Pludselig kom jeg i tanker om at jeg slet ikke havde tjekket blomsterne paa den "honeysuckle" der staar med de fedeste bussemaend i vinteren og som Irene derfor ikke kunne faa til at vaere andet end en klematis. Nu har jeg taget billeder af blomsterne og de ligner godt nok ikke nogen honeysuckle, men i stedet en meget lille klematis. Uanset hvad, saa er den flot baade i blomst og i froe!

Nu vil jeg gaa ud og male byen roed!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu skal man jo passe på hvad man får sagt, men det ligner en clematis jeg kender een der har. Honeysuckle er det garantrisse ikke!!! ;-)

Anonym sagde ...

Here ya go: http://www.whiteflowerfarm.com/26630-product.html
Service with a smile! ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Fedt - og tak! Den blomstrer godt nok i Juli, men hvad skidt. :)