10 juli 2008

Solskin over London

"Tina ran a marathon" sagde yngste datter til den aeldste, som prompte gloede maabende paa mig. "You WHAT?" loed der og saa skyndte jeg mig at forklare at det var den slags "marathon" der kun er 3.5 miles - ikke en 26 mile en! Hun saa straks bedre ud i ansigtet og smilede og sagde "well done".

Mit brystmaerke laa stadig paa koekkenbordet da jeg stod op. Jeg plejer ellers ikke at spise morgenmad, men jeg havde en pludselig indskydelse og serverede en ordentlig skaalfuld cheerios saa energidepoterne kunne blive fyldt lidt op igen. Det gjorde godt. Jeg var let til bens da jeg gik mod stationen!

Nu loebet er overstaaet er solen naturligvis kommet frem og the Royal Exchange stod badet i lys, da jeg smuttede op til kontoret. Ifoelge websiden var vi 13.000 deltagere i loebet og jeg har nu opdaget at en af mine helte sendte os afsted, nemlig Colin Jackson! Ham ville jeg da gerne have set, men jeg skulle lige koncentrere mig lidt.

En af mine kolleger kan knapt gaa i dag og flere af de andre klager over oemme ben, men jeg har det forbavsende godt. Jeg har ikke ondt nogen steder og er frisk paa endnu et loeb ved lejlighed. Jeg er virkelig overrasket over mig selv - glaedeligt overrasket!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da bare op, det er jo superflot gået... øhhhh, løbet :-))

Det kunne jeg altså ikke gøre efter, men jeg er også ældre end dig og med ikke så lidt flere kg at slæbe rundt på, men gi' mig en cykel, så skal jeg nok klare den - også gerne meget mere end 5-6 km :-))

Det med ømheden, det kan nå at komme i morgen - altså ikke for at være lyseslukker :-)))

Anonym sagde ...

Bravo Tina.. Bravo. Jeg er imponeret. Mon ikke det er alle dine gåture, der betaler sig nu, hvor du ikke engang er øm??

Susan sagde ...

Det giver mere end man tror at gaa saa meget som du goer.
Du er en sej sild :-)

Anonym sagde ...

BIEN HECHO CHICA... BIEN HECHO ;-)

Jeg ville gerne... har de bedste intentioner. Men jeg nøjes nu bare med at gå, og på den kommende sommerferie bliver der tilbagelagt 600km til fods... se det er jeg god til. Men at løbe... det er noget jeg skal planlægge længe og som oftes ikke holder så længe...

BIEN HECHO!! (well done).

Tina - omme i London sagde ...

Tak tak, men min sejhed visner vidst ved siden af Annettes; 600km paa en uge... WAURV, jeg er imponeret - meget!