20 oktober 2010

Dagens lunch time vandring

Det kan godt vaere der ingen frost var paa jorden i morges, men jeg lover dig der var frost i luften. Joesses, for hulen - hvor skulle jeg have haft et par vanter paa!

Ved middagstid var vejret dog helt fantastisk og saa laenge man holdt sig i solen, saa var det rigtig dejligt, men GISP, hvor var det bare koldt i skyggen! Jeg gik op til Paternoster Square og videre over til St Paul's Churchyard.

Skyggerne er lange paa denne tid af aaret, men solen sniger sig stadig frem mellem bygningerne og giver  et haardt tiltraengt vitamintilskud og rynker ved oejnene. :)

Rosenhaven ved St Paul's staar stadig i fuldt flor og det bliver de som regel ved med langt ind i December. Der var mange turister ved kathedralen i dag, men det er vel ogsaa efteraarsferietid paa indtil flere landes skoler. Her begynder efteraarsferien typisk foerst paa fredag, men boernene begyndte selvfoelgelig ogsaa foerst i skolen foerst i September.

Jeg kunne ikke dy mig for at smutte ned gennem Cheapside, for at se hvordan det nye shopping center "One New Change" skrider frem. Det skal aabne paa torsdag i naeste uge og det er virkelig en omvaeltning for the City, som snart kan konkurrere med Oxford Street. Fedt, saa skal man ikke gaa saa langt for at faa julehandelen overstaaet. :) 

2 kommentarer:

AagePK sagde ...

Som jeg efterhånden kender dig, bliver tiden til julehandlen snarere fordoblet: jow, selv om du har været i One New Change, skal du jo liiige hen i Oxford, og så ud i Shepherd's Bush, og så, og så, for tænk nu hvis.
Men her er det også blevet koldt, godt vi skal ned og smage, om Madeiras vinhøst i år lever op til kravene til en god Madeira. Og om kastaniehøsten blev god.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - det er det jeg siger og jeg altid har sagt, du er og bliver en Kloge Aage!