07 oktober 2010

Efteraarstemperaturen

Det er noget sjovt efteraarsvejr vi har - temperaturen har vaeret over 20 grader i dag og det skulle fortsaette ind i weekenden, hvor vi skulle faa minimum 23 grader! I naeste uge begynder det nok at sne!

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er dejligt med de lune temperaturer (og ikke mindst tørvejret), men man kan godt blive lidt foruroliget over, hvordan vejret opfører sig.
God fredag.

Helle K. sagde ...

Efteråret er sådan en dejlig og spændende årstid - sommer eller vinter? sol eller sne? God fredag til dig. :)

Annette sagde ...

Tak for en skøøøøn beretning fra Cuba, håber der kommer mere undervejs, efterhånden som alle indtrykkene er faldet lidt på plads.
Pokkers også at det er præcis uden for jeres dør, at de bliver ved med at lave vejarbejde. Her er de også fuldstændig vilde med vejarbejde, den vej man kan køre den ene dag, den er lukket næste dag osv. Men jeg har et håb om, at det bliver godt, når engang de bliver færdige ☺.
En skøn weekend til jer.

Anette sagde ...

Jeres tur til Cuba lyder rigtig spændende! det må virkelig være en fantastisk oplevelse. Ja det er et mærkeligt efterårsvejr. God weekend

Tina - omme i London sagde ...

Eva - tak og ja!

Helle - det forundrer mig for altid!

Annette - selv tak. Jeg har ikke saa meget af et problem med de graver vejen op uden for min doer, men med at det er noedvendigt tre gange paa een dag!

Anette - ja, det var virkelig noget helt specielt med den tur.