19 oktober 2010

Action paa morgenkvisten

Morgenerne er saa smukke for tiden. Det er koldt, men det hverken regner eller blaeser, saa skoent himlen er fyldt med skyer, saa er det dejligt at gaa til stationen.

Morgensolen kan faa selv industriomraadet til at tage sig godt ud. Jeg faar af og til nogle skaeve blikke, naar jeg pludselig staar klokken 07.30 og tager billeder af et stakit, men jeg kan saa godt lide kontrasten mellem det haarde og det bloede. Ja, og kontraster i al almindelighed!

Jeg nyder at kunne se lidt af solopgangen om morgenen. Det er ikke saadan rigtig moerkt naar jeg vaagner, men jeg naar lige at se det helt specielle lys. Om en fjorten dages tid gaar jeg ud fra jeg faar hele showet paa vejen til arbejde!

I the City er der for det meste ogsaa rimeligt stille om morgenen. Der er masser af mennesker, men de larmer ikke saa meget, naar de er paa vej til arbejde, men af og til er der uro i gaderne og det er naar guldbarrerne bliver transporteret til/fra the Bank of England. Jeg er ved at doe af grin hver gang. De overdramatiserer simpelthen helt vildt og droener afsted med tre politibiler for fuld udrykning, veje spaerret af med en dramatisk placeret bil og zoooom, videre igen. Jeg burde vidst laere at tage livet lidt mere alvorligt!


3 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Man kan aldrig vide hvornår en røverbande står parat for at røve en bilfuld guldbarer...men hvis de nu skulle tabe en, må du jo stå parat og samle op!

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - klink klink SNUP! LOL, det ville ikke vaere saa ringe!

AagePK sagde ...

Det er ret morsomt og meget aktuelt: i morgen slutter en auktion hos Lauritz.com: Banksy: Donut (chocolate), serigrafi 160/299, signeret.
Billedet viser en flok motorcykelbetjente, der escorterer en værditransport med en stor donut dyppet i chokolade. Selv om det er et tryk, er det vurderet til 15.000 kr, og buddet nåede her til aften op på 11.500 kr.
Men selvfølgeligt: det er jo også Banksy, ikk'? Der er dog ingen rotter, såvidt jeg kan se.