06 oktober 2010

Det startede egentlig meget godt...

Vores tur startede foer vi overhovedet var klar til at tage afsted. Jeg fik en text og en email fra Air France, som kunne fortaelle de havde lavet om paa vores afgangstidspunkt. Vi skulle med en flyver en time tidligere end planlagt, saa klokken ualmindelig tidligt, faktisk lige midt om natten, stod vi op og koerte til Heathrow airport, for at begive os til Paris, hvor anden etape af turen skulle gaa fra. Vi var der tidligt og blev sat paa en flyver en time tidligere endnu. Den blev forsinket, saa vi endte paa en flyver der gik en time senere end den der gik to timer foer. Der var strejke i Paris!
Pariserstrejken var en god ting, for paa en eller anden mystisk vis endte vi nemlig med ordene "Pont Superieur" paa vores boarding cards - Pont Superieur (jeg er for lad til at tjekke stavningen!) er oeverste etage paa en 747-400; altsaa en lille opgradering til Business Class. :)

Forplejningen kunne vi ikke klage paa og det lille fakt at vi havde tre saeder pr to personer var der heller ingen brok over. Da vi floej over den Lysegroenne vinkede vi selvfoelgelig som en besat. Jeg er sikker paa jeg saa et par haender der floej i luften og vinkede igen!

I loebet af bare en 9-10 timer havde vi krydset Atlanten, floejet ned over Canada og USA (der var ingen spor af raketter over Cape Canaveral!) og var landet i Havana vaeldige lufthavn... Zzzz aah, nej, nu blev jeg for traet til at fortaelle videre. Vi maa tage et kapitel mere en anden dag!

7 kommentarer:

Irene sagde ...

You tease!

Eva sagde ...

Det der med Business Class, det vil jeg så gerne prøve engang.
God onsdag.

KirstenK sagde ...

Det lyder som om der var speed på, helt fra starten af. Glæder mig til at høre mere om Cuba...Det lyder rigtig spændende...

AagePK sagde ...

Jamen, så kan man jo i mellemtiden google på "Flickan i Havanna", og tage den fra Lemonslip til at begynde med, og så Lill Lindfors bagefter.
Min kone er ikke så begejstret for Buzz-Clazz: hun kan ikke nå gulvet med fødderne, ejheller fylde sædet ud, det er hun lidt utryg ved!

Margrethe sagde ...

Så spændende!... Jeg har altid gerne villet besøg Cuba, så jeg venter spændt :-) Sov Godt

Donald sagde ...

Nej det er ikke drilleri, det er jet-lag og det er OK - tag en bid hver dag.

Jeg er både fascineret og skræmt ved tanken om 9-10 timer over Atlanten. Jeg vil (bør, skal) besøge min kusine i USA næste forår, men jeg kan ikke fordrage at rejse fordi jeg bliver så træt - og øm. Nå men pyt.

I kom sandelig tidligt afsted! Jeg glæder mig til flere skybilleder :-)

Tænk at man kan komme over Atlanten og helt til Cuba på den måde!

Tina - omme i London sagde ...

Irene - :)

Eva - tak og ja, det er ikke det vaerste der er!

Kirsten - det kan du tro!

Aage - he he, det var ikke foerste klasse vi rejste paa! :)

Margrethe - velkommen til at tage turen med os; i billeder!

Donald - god tur, du skal nok klare det. :)