13 oktober 2010

Potentiel filmstjerne?

Jeg fik oeje paa et skilt i dag, lige som jeg drejede om det saedvanlige hjoerne uden for stationen. Skiltet advarede at ved at gaa den vej jeg naesten er tvunget til at gaa, for at komme paa arbejde, risikerede jeg at blive filmet og ved at gaa den vej indvilligede jeg i at blive filmet!

Johnny English 2 er under opsejling og tilsyneladende skal den til dels filmes i den ny Walbrook bygnings reception.  Jeg er nu ikke HELT sikker paa filmfirmaet kan regne med saadan et lille skilt som en advarsel i myldretiden, men folk overlever nok ogsaa hvis de ender med at blive vist i 2 sekunder i en film!

Det saa ud til filmingen var lige om straks, for de store projektoerer var taendt og i disse sparetider har de nok ikke dem til at staa og braende i timevis uden grund. Jeg elsker naar film eller tv-serier er optaget et sted jeg kender og det kombineret med at jeg bare ikke kan staa for Rowan Atkinson i al hans stupiditet betyder at den foerste seer er garanteret!

4 kommentarer:

Sylvia sagde ...

Jeg håper du gikk den veien.....og ble filmet!
Andy Warhol mente at alle måtte få sine 15 minutter med FAME.....mulig du nå har brukt to secunder av disse 15......?

Tina - omme i London sagde ...

LOL Sylvia - nej, jeg blev ikke filmet og har i oevrigt ikke behov for de beroemte 15 minutter. Jeg har nok at se til uden det! :)

AagePK sagde ...

Det var sgu' da mærkelsesbeværdigt, at du ikke blev castet, filmselskabets navn taget i betragtning burde du jo have en fremtrædende rolle, ikk'?
Så forresten, at din rotte-tag-mand har været med til at lave en film, jeg husker ikke lige navnet, men det jeg så kunne jeg lide. Det var ret satirisk, men desværre kun et klip.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - jeg er klar over Rotte-tag-mandens film og glaeder mig! :)