02 januar 2012

Naeste étape

Nytaarsaften var vi lige et smut oppe i huset, da der var noget min elskede lige ville vise mig. Der havde vaeret en mand forbi med en lang stige, nogle sten og lidt cement i loebet af dagen og pludselig er det vindue, der har givet os en hovedpine uden lige, forsvundet. Hovedpinen gik til dels ud paa at vinduet sad hulens hoejt oppe og saa var det muret ret godt i - for 80 aar siden! 


Nu er det problem loest og saa kan toilettet blive flyttet til hoejre og haandvasken ligesaa, saa kan der komme en brusekabine ind hvor vinduet sad.

Nu har vi faktisk bare et enkelt lille problemareal tilbage og saa sker der noget. Problemet er i hallen, hvor der stadig er et lille bitte stykke ormeaedt trae der skal fjernes, saa det hele kan blive sproejtet, isoleret og undergulvet skruet ned foer det endelige gulv bliver slaebt til huse. Det skal lige times, da traeet skal hvile i huset i noget tid, foer det skal laegges, men vi har simpelthen ikke plads til det foer vi faar smidt nogle folk og deres grej ud.
Vi snakkede om hvilken loesning vi skulle have paa en hattehylde af en art i gangen og saa var det fruen fik oeje paa Trip Trap... Det kunen godt gaa hen og blive et dyrt bekendtskab, for hulen, hvor har de mange fede ting. Jeg kender godt til deres bakke, som man ogsaa burde oenske sig og bordskaaneren og saa er jeg kommet i tanker om at jeg har nogle nisser der kommer fra samme firma, men de laver jo alt muligt andet. Waurv!


Ingen kommentarer: