28 januar 2012

Et hus med lys og varme

Min elskede havde sat mig staevne i huset paa Bakken, jeg kunne lige som fornemme der var noget han ville vise mig, saa jeg moedte velvilligt op lige fra arbejde. Hold fast, hvor jeg nyder at tage den vej hjem. Jeg er hjemme paa lige over en halv time og det er fra jeg forlader skrivebordet til jeg staar ved fordoeren. Skoent!


Det tog en evighed for at fordoeren kunne blive laast op; faktisk lige saa laenge som det tog mig at faa oeje paa den lampe jeg gerne ville have sat op ved doeren pludselig var blevet (midlertidigt) installeret og der passede den jo fint. :)


I spisestuen var der pludselig kommet en radiator i det hjoerne hvor jeg gerne ville have en, i stedet for den lange raedsel, der tidligere optog den eneste lange, lige vaeg i hele rummet!


I koekkenet var der ogsaa blevet sat en radiator op. Lige umiddelbart ser det ud som om den er blevet sat forkert i forhold til vinduet, men den detaljer forsvinder saa snart alt det andet er sat op rundt omkring den. Faktisk var vi kommet til at lave lidt en broeler i dette hjoerne, men det er nu loest. :)


Koekkenradiatoren er ogsaa ankommet og er naesten installeret. Vi har vaeret meget taet paa at miste den skoenne doer til venstre. Foerst da den proevede at tage livet af min elskede, da hans arm gik igennem det anden nederste stykke glas og siden for to dage siden, da det sidste stykke gulv var ved at blive lagt og en af maendene opdagede at under gulvbraedderne og helt inde under doerkarmen var aedt op af orm. SUK! Maendene har fundet en loesning paa problemet, men jeg er ret sikker paa min gamle skolelaerer havde bedt min elskede "vaske sin mund med saebe", hvis han havde vaeret til stede i gerningsoejeblikket. Ifoelge min spion var sproget ikke for folk med sarte oerer!


Da jeg havde opdaget det hele begyndte min elskede at lege med lyset i koekkenet. Jeg kiggede maerkeligt paa ham og fulgte saa hans oejne og fik oeje paa hvad det var jeg skulle se. LOL - den afskyelige lysekrone har jeg sagt gang paa gang SKULLE blive haengende i hallen. Maendene var ved at braekke sig over den, men var alligevel blevet enige om at nu skulle de tage gas paa mig. De skal passe paa skal de, isaer ham af dem jeg holder avis med - han risikerer den bliver haengende!

9 kommentarer:

Eva sagde ...

Det er da godt, at der stadig er overskud til at more sig med at flytte grimme lamper:)
Nu tager det virkelig form, kan man se.

Farmer sagde ...

Det er selvfølgelig dybt uretfærdigt, men jeg kommer hele tiden til at tænke på ham den irske (var han ikke irsk?) håndværker i "Fawlty Towers"

KirstenK sagde ...

Nu begynder det da at ligne noget...hvad var hverdagen uden sjove indfald og humoristisk sans?

Sylvia sagde ...

Så morro at dere kan more dere, samtidig som dere jobber på.
Det er jo litt av et prosjekt dere holder på med, og jeg synes dere har kommet riktig langt med det.
God weekend, Tina.

AagePK sagde ...

Siden min lillebror og jeg hoppede trampolin i den øverste køje, og han pludseligt stod på hovedet mellem sengen og en radiator af den slags, I lige har hængt op, har jeg gyst ved tanken om alt det blod, der skulle tørres op bagefter. Altså, da jeg endeligt havde fået tilkaldt en voksen, min far, der låste op og fik ham halet fri, tilkaldt en læge og fik ham syet sammen.
Det er jo heller ikke nemt at male/tapetsere bag sådan nogen. Men I må jo kunne lide udfordringer?
;-)

FUUR. sagde ...

I har vel ingen planer om, at skulle have køjeseng, med trampolinbund?
Så faren for at havne bag radiatoren er minimal.
Lysekronen er flot, jeg står ved tilbuddet om, at rengøre den, det er een af mine yndlingsbeskæftigelser.
Dejligt at følge fremgangen i ombygningen af "Bakkehuset".

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, med humor kommer man langt!

Farmer - hvordan i alverden har jeg glemt der var en haandvaerker i Fawlty Towers? Det skal jeg lige taenke over. :)

Kirsten - netop! :)

Sylvia - Tak, endelig tager det facon.

Aage - LOL, indendoerstrampolin skal vi i hvert fald ikke have, saa mon ikke det gaar. I oevrigt er disse radiatorer da nemme at male bag, de er jo ikke klistret til muren. :) Jeg er nysgerrig efter hvilke du ville mene var nemmere?

Moar - hverken koejeseng eller trampolin er der planer om, men man kan jo aldrig vide. :) Du maa til enhver tid faa lov til at pudse vores lysekrone. :)

AagePK sagde ...

Vi har valgt pladeradiatorer, RIO fra Hudevad: nogle enkelte, andre dobbelte med konvektionskanaler. Prøv www.bolius.dk , skriv"Valg af radiator" i søgefeltet. Bolius er et rådgivningsorgan, skabt af de millioner, vi fik for salget af Kreditforeningen Danmark til Danske Bank.
En dobbelt radiator med konvektion, på 1x1/2 m2 og og 10 cm tykkelse,klarer fint et værelse på 15 m2, selv om der har været -20 udenfor.

Dorthe sagde ...

- eller hvad med gulvvarme i stedet - nu I havde gulvet brækket op?