07 januar 2012

Middagspause!

Min elskede luskede paa arbejde i huset paa bakken foer jeg var vaagnet i morges. Han mente tilsyneladende jeg traengte til at faa min skoenhedssoevn - og det havde han helt ret i og hvad han endnu ikke ved er at det kom der noget rigtig godt ud af, for da jeg vaagnede viste det sig jeg var helt alene hjemme, saa nu skinner jomfruburet som en sol.


Nu snupper jeg lige en middagspause, mens jeg poenser paa at tage det aller sidste skub, saa alt er gjort og saa vil jeg gaa ud og kigge paa koekkengulvsbelaegning. Vi har ombestemt os omkring 100 gange indtil videre, men bliver ved med at vende tilbage til et linoleumsgulv. Fik jeg lov til at bestemme det hele, saa blev det sort og hvidternet, som det vi havde i det sidste hus, men det mener min elskede ikke er lige saa god en ide som jeg goer.


Cath Kidston har lavet en serie af forskellige linoleumsgulve for Harvey Maria og den sandfarvede kunne man da ogsaa godt bruge, mener fruen...


Den sorte er nu heller ikke helt towli'... Der er saa meget at vaelge imellem og jeg har saa mange ideer, saa mon ikke jeg finder noget der er det helt rigtige, lige pludselig? Det skulle gerne vaere snart, det skal jo ogsaa bestilles!

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Godt det ikke er mig, der skal vælge. Det er jeg SÅ ringe til, men god fornøjelse med det :-)

Irene sagde ...

Mener bestemt denne her ville være helt passende: http://www.harveymaria.co.uk/floor-range/Wisteria
FNIS!

Irene sagde ...

Og denne her er bare total for fed: http://www.harveymaria.co.uk/floor-range/River-Rock

AagePK sagde ...

Jeg synes, man skal huske på to ting: hvad gør gulvet ved lyset i rummet, og kan du finde ting, du har tabt, f.eks solbær eller karrysovs? Ellers risikerer du at ryge på rumpetten ret hurtigt, for dernæst at blive overset.
Vi har Trip-Trap-fyrregulv, der forsvinder rosinerne i knasterne. Ellers er det skønt i vort nord-vendte køkken.

KirstenK sagde ...

Held og lykke med gulvbelægningen...Den med prikkerne er jeg da lidt vild med...men den sort er altså heller ikke tosset...

Tina - omme i London sagde ...

Liselotte - og hvis du tror jeg er bedre, saa tager du fejl! :)

Irene - nu ikke saa naebbet frue! Mht River Rock, saa synes jeg du skal koebe saadan noget, saa tager jeg det lidt mere konservative. :)

Aage - ja, der er nogle overvejelser der vejer mere end andre. :)

Kirsten - der er rigtig mange der er skoenne, maaske man skulle tage en flise af hver. :)