10 januar 2012

1,2,3 - det er en proeve...

Naar websider reklamerer med at man kan bede om en gratis proeve paa nogle af alle de ting man sidder og overvejer at bruge en masse penge paa, saa skulle man da vaere et skarn, hvis ikke man tog dem paa ordet.

Det bliver ikke Cath Kidston gulv vi skal have i vores koekken, for den prikkede er lidt for kedelig graa til min smag, men hold fast, hvor er det nogle laekre materialer. Der findes simpelthen saa mange forskellige fede materialer man kan bruge til koekkengulvet, og jeg er fristet af det hele. Noget frister paa grund af udseende, jeg saa det fedeste vinylgulv, men det var noget billigt bras, andet frister paa grund af materialet, men er saa haesligt dyrt og saa staar man tilbage med de andre 999 forskellige muligheder, som man saa bare liiige skal taenke igennem.

Jeg har faktisk fundet loesningen og valgt farven, men jeg venter lige paa en proeve, bare for at vaere helt sikker, inden jeg sender bud. Naah ja, det kan ogsaa godt vaere min elskede gerne vil have noget at sige til sagen; det skal jo ogsaa opbevares indtil det kan blive lagt. Oh well, monstro ikke han finder plads. :)

5 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Velkommen i den grønne lund.
HM-HM.
Må sige,
der er valgmuligheder nok,
den ene, værre end den anden.
Tror i finder det helt rigtige gulv.
I plejer, at have en god smag.

Hygge-Strik sagde ...

Jeg syntes det er godt at vi kan bestille prøver, garnprøver eller små bøtter maling osv...ikke at det altid gør vores valg lettere, men vi har en bedre mulighed for at kunne vælge det helt rigtige.

anjoe sagde ...

Med et nyt trægulv, ville jeg lade det være køkkengulvet - selvfølgelig med specialbehandling forud, så at rengøring let kan ske :-D
...og syntes du/I ikke, at det farvemæssigt matcher, da kan det jo males, yes, også i tern, eller med blomster/træer e.a. skabelonmæssigt ;-)

Lene sagde ...

Tænk at have en skov af træer under sine fødder eller en blomstereng, det er vist det, jeg ville kalde typisk engelsk :-)

Tina - omme i London sagde ...

Moar - tak tak, vi har fundet noget der er rigtig godt, hvis vi selv skal sige det. :)

Bebiane - ja, det goer grangiveligt livet lidt mere forudsigeligt; paa den fede maade. :)

Anjoe - jeg vil ikke have traegulv i koekkenet, men lidt skabelonmaling er da ikke helt tosset en ide. ;)

Lene - ja, vi er nok knap saa stive i faconerne her, som i resten af Nordeuropa.