17 juli 2010

Cykelklipning

Jeg har saadan glaedet mig til i dag for for det foerste skulle jeg klippes og for det andet var det foerste gang jeg havde lejlighed til at cykle til frisoeren.
Jeg er blevet klippet det samme sted i aarevis, saa turplanlaegningen var ikke noget problem, men jeg kunne nu ikke lade vaere med at snuppe en afstikker, naar nu jeg havde chancen og pludselig erfarede jeg at der er et kaempe naturomraade bag hvor frisoeren bor. Fedt, der gik en cykel/gangsti lige igennem og paa min pejlepunkter kunne jeg regne ud at jeg maatte komme ud saadan ca. det rigtige sted.

Haaret blev duttet og snart var jeg paa vej hjem igen. Jeg elsker simpelthen at cykle. Man ser en helt anden verden fra cyklen og saa kan man bare stoppe og tage et billede af en gammel roed Cortina, hvis det er det man har lyst til (og man altsaa lige kommer om ved en; forstaas...)

Jeg har koert den rute saa mange gange foer, men i dag saa jeg saa mange nye detaljer, som jeg aldrig har lagt maerke til foer. For eksempel fandt jeg en trappe, som forbinder to gader. Jeg gad ikke lige baere cyklen ned, for ruten var ikke saa passende til hvor jeg skulle hen, men muligheden var der!
Det blaeser helt vildt i dag og jeg synes jeg havde modvind, lige meget hvor jeg cyklede hen, men det roerte mig ikke en pind. Jeg var bare saa glad for turen - og for mit nye cykelhaar. :)

3 kommentarer:

AagePK sagde ...

Jeg er da også altid blevet klippet samme sted: på hovedet, ha!
Pas på, det ikke går dig, som det gik Sister Bonde, da hun snakkede med sin frisør fornylig: hendes mand, og vi andre, var ved at få noget galt i halsen!

FUUR. sagde ...

Jeres politikere kan måske ikke, sørge for medvind
på cykelstierne?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - hidr hidr!

Moar - nej, det har de vidst ikke lovet noget om. :)