25 januar 2009

Faerdig!

Jeg naaede det sgi da. Ok, tre ud af fire par, men det er da heller ikke helt galt, hvis jeg selv skal sige det. :) Par nr. fire kan bare komme an - jeg her halvvejs igennem dem ogsaa.

8 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Hvor er de flotte :)

Tineke sagde ...

Det var da også noget af et mål, 4 par i 1 weekend, men flotte er de!

Anonym sagde ...

De er super flotte.. Mon det var muligt at jeg også kunne strikke sådan nogle på et tidspunkt?? Man må jo udfordre sig selv.. :o)

Men jeg kunne måske få startet med at blogge lidt snart og vise det frem jeg allerede har lavet..

Marianne sagde ...

Hvor er de skønne og de farver sammen - det er modigt men lige min smag....

Tina - omme i London sagde ...

Tak for alle jeres paene kommentarer, dem saetter jeg virkelig pris paa. Jeg strikker altid og elsker at eksperimentere. Denne gang har mine eksperimenter virkelig vaeret en succes.
Helle - tak skal du have. Jeg er, som sagt, helt bidt af teknikken.
Tineke - jeg strikkede vidst kun to par i weekenden. Resten var strikket i loebet af ugen og det fjerde par er jeg halvt igennem, men nu hvor jeg har regnet teknikken ud tager det ikke saa laenge.
Laila - opskriften paa dem med doedningehovederne er gratis og saa snart man har strikket et par behoeves man ikke noget moenster laengere - bare et diagram til f.eks. stjernerne, men dem kan man let finde paa f.eks. Ravelry. Knaegtene ville elske dem, saa se at komme igang. :)
Marianne - lige praecis med farver er jeg faktisk ret modig og normalt ogsaa rimelig god til at faa dem til at haenge sammen.

Ella sagde ...

Hvor er de smukke!

Tina - omme i London sagde ...

Tak Ella. :)

Marianne sagde ...

Hvor er de flotte!
Det er da meget godt gået at du har nået at strikke så mange par :0)