19 januar 2009

Dagens lunchtime vandring

I dag kom jeg ud paa en lidt laengere lunch time vandring end foerst planlagt. Min kollega og jeg havde egentlig aftalt vi ville et smut i Marks & Spencers, men kom pludselig paa andre tanker, da hans onkel ringede og fortalte at han havde aabnet et nyt spisested i dag, i stedet for i morgen - og at han som aabningstilbud havde 50% rabat.

Stedet ligger i Commercial Street, saa vi skraaede ind over Liverpool Street station og ned gennem alle de smaa gyder og straeder, som vi efterhaanden kender saa godt, men hvor jeg stadig kan finde smaa finurligheder oppe paa bygningerne, saa som disse smaa bagermestre, som jeg ikke kender historien bag, men jeg finder den vel paa et tidspunkt.

Kings Stores var en del af Irene, Lisa og min pub crawl tilbage i April af sidste aar. Jeg kan haabe vi gjorde opmaerksomhed derinde, men ikke hvordan/hvorfor. Anyhow, der blev hverken raabt af os eller til os, da vi gik forbi, saa det kan ikke have vaeret helt galt med vores opfoersel dengang.

Gaderne, mange steder i the City, er simpelthen saa smaa at man sommetider kan undre sig over hvordan i alverden nogen kom i tanker om at bygge husene saa taet sammen.

Vi var paent sultne, da vi naaede frem og blev beloennet med en laekker shish kebab med friskbagte nan broed og en god salat. Det bliver ikke sidste gang onkel faar besoeg af os til middag!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg føler mig helt hensat til Harry Potter når jeg ser dine billeder af de snævre gader!
Jeg har endnu et besøg i London til gode, men nu skal det vist snart være.

Tina - omme i London sagde ...

Hmmm... jeg har vidst set en enkelt Harry Potter film, men den var da set i et slot, ikke en by?
Jeg hoerer Ryanair har billige billetter... :)

Conny sagde ...

Det er nogle spændende billeder du har taget.Det er flot med de figuren på bygningen, King Stores ser meget hyggelig ud og smalle gader det ser rigtig dejlig ud.Jeg spurte et barnebarn på 17år, om hun ville med til London, det ville gerne hvis mormor betalte og det gør jeg gerne, hvis hvis Line og jeg finder ud af noget en gang
Kan du have en hyggelig aften

Tina - omme i London sagde ...

Conny - det kunne da vaere rigtig hyggeligt. Jeg lover dig jeg skal vaere parat med raad, vink og vejledning - og et enkelt glas oel eller to. :)