17 september 2011

Tretten dage igen

Vores koebere skulle komme paa visit i dag, for lige at danne sig et overblik over hvad vi lader staa og hvad vi tager med. Vi var enige om at vi, til trods for vi ingen moebler har, gerne ville have hus og have til at fremstaa i saa godt et lys som muligt, saa de ikke naar at fortryde. :)


Min elskede havde laant et par villige haender til lige at give haven en sidste turn inden vi flytter. Haekkene traengte til at blive klippet og graes og kanter traengte ogsaa til en kaerlig haand. Solen skinnede fra en skyfri himmel og de flittige haender moedte tidligt op, saa vi kunne blive faerdige til tiden.


Naar man kigger paa vaerktoejet der var i brug er det ikke svaert at regne de flittige haenders herkomst ud.  Jamaicanerens universalvaerktoej er og bliver en machete. Efter sigende kan den bruges til naesten alt!


Det er laenge siden vores indkoersel har vaeret saa klippet og renskuret, men hvor ser det da godt ud. Selv fliserne, som godt kunne taale at blive lagt om, da de efterhaanden er blevet noget ujaevne, ser helt godt ud.


Koeberne ankom en lille times tid efter vi var faerdige med at faa styr paa hele huset. De undskyldte om og om igen, for de var bare saa kede af at handlen har taget saa lang tid. De tog dog hurtigt en uge af handlen, da de gerne vil flytte ind den 30 September. Det sagde vi ja tak til, saa nu maa vi hellere se at komme i hak og faa det sidste pakket!


Vi blev enige om at jeg skulle sende vores advokat en email og lige opdatere dem vedroerende datoerne, nu vi der skal koebe og saelge er enige om det. Da koeberne var gaaet satte jeg mig lige og skrev en hurtig email og da jeg kiggede op igen var himlen blevet ret sort.


Pludselig stod det bare ned i laarfede straaler. Vi havde naaet det hele til tiden og nu kunne vi ikke goere andet end at saette os ned og nyde. Aah, som bliver det rart at faa afsluttet et kapitel foer vi tager hul paa det naesten.

11 kommentarer:

Inge sagde ...

De der flittige hænder gad jeg altså godt have besøg af.. Det er 100 år siden vores indkørsel har været så ren og flot, som jeres er nu..
Pyhh så skal I jo flytte om mindre end 2 uger.. Det er godt nok hurtigt. Jeg kan ikke huske om du har fortalt, om I har købt noget andet..?? eller har I lånt noget at flytte ind i, mens I kigger ..
Hav en god aften Tina.

@ sagde ...

Hvor flittigt og fint!
:) Liv

Bettys blog sagde ...

Tillykke med at køberne har bestemt sig, og alt er på plads for dem.
Spændende, hvor I skal bo?
Det er et fint hus og en velplejet have I afleverer.

Tina - omme i London sagde ...

Inge - de var ogsaa virkelig flittige og godt nok effektive.
Mht huset, saa har vi et andet hus lined up og det er vidst ogsaa ved at vaere parat til handlen kan gaa igennem. Vi flytter dog ikke ind foer et par maaneder senere, da der er en HEL DEL der skal goeres, inden vi kan flytte ind. Vi bor hos vores datter i mellemtiden. :)

Liv - :)

Betty - vi kan simpelthen ikke faa os selv til at flytte uden hus og have er i orden. Saadan saa det jo ud da de koebte det og saa synes vi ogsaa kun det er rimeligt at der ser ordentligt ud naar vi flytter.

FUUR. sagde ...

HELD OG LYKKE MED DET NYE HUS.

Eva sagde ...

Tillykke, - det bliver spændende at komme videre.

Sikke fint det blev med hjælpende hænder.

Unknown sagde ...

Dejlig de flittige hænder blev færdig inden regnen og køberne kom.Det må være spændende, at flytte ind i det nye hus.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - jow tak. :)

Eva - ja, det synes jeg ogsaa. Nu toer vi godt begynde at taenke i detaljer...

Conny - ja, det bliver spaendende og de flittige haender kan faa nok at se til der ogsaa!

AagePK sagde ...

Lårfede stråler? I forhold til det danske sommervejr i år er det da en tyndbenet kop te, hva?Jeg mente ellers, jamaicanerne var bedre vante mht ben, huh?
Og så plejer de jo at have værktøjet i orden; i Danmark vil de dog hurtigt komme på kant med våbenloven, her, hvor kun en pennekniv med 7 cm blad, der ikke kan låses, er godkendt og straffri.
Hvordan får man også lige åbnet en kokosnød med en pennekniv?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - HURRAH, velkommen tilbage. Dig har jeg sgi da savnet i kommetarfeltet! :)
Jeg tror vi har de samme knivlove her i landet som i DK, men man har jo lov at tage ens vaerktoej med i bilen. :)

AagePK sagde ...

Af hjertet tak! Knas med netop pumpeværk og FYSISK! brok, hæhæ, havde lagt mig lidt ned.
Som medlem af knivmagerforeningen har vi desværre flere eksempler på, at man netop IKKE må have værktøj med i bilen: en blev dømt for at have jagtdolk med i bilen på vej hjem fra jagttur! i udlandet. Mens Bendt Betjentsen ikke blev det for at lade chaufføren agere våbentransportør med geværer og ammunition.