18 september 2011

Ikke helt efter planen

For ualmindeligt lang tid siden begyndte jeg paa at strikke en cardigan til migselv. Garnet hedder Lucca og er noget jeg reddede mig i Duddines Vaevestue paa Fur. Opskriften skulle vaere en "February Lady Sweater" a la Elizabeth Zimmermanns og dem findes der rigtig mange variationer af. Jeg synes specielt godt om den paa linket her og jeg er ogsaa ret sikker paa at jeg startede paa samme maskeantal som den i opskriften, men lige praecis det med at foelge en opskrift har aldrig vaeret der hvor jeg har haengt mig alt for meget i detaljerne. 

Jeg tror maaske mine vilde ideer er hvad der har faaet projektet til at tage saa hulens lang tid, for hvis nu jeg bare fulgte opskriften, saa var det jo bare et spoergsmaal om at strikke og laese. Nu jeg selv ville til at bestemme skulle jeg pludselig ogsaa baade taenke og regne og ehmmm... der gik jeg saa i staa!


Langt om laenge har jeg igen fundet den roede traad og i eftermiddags fik jeg kroppen strikket faerdig, saa nu skal der bare et par aermer til. Monstro ikke det lykkes? Jeg tror det - og har allerede en ide til andre fiksfakserier jeg skal have afproevet, maaske paa en lidt mindre model - for eksempel en model "Bebs", inden jeg gaar igang med endnu et umuligt projekt!

Jeg har lige tjekket paa Ravelry - jeg startede i maj 2009!

4 kommentarer:

Zanne sagde ...

. . . 2009???? :D
Så skal du nok lige overveje en ekstra gang, hvilken str du skal strikke den i til 'bebsen'. . .
☻ ☻ ☻

God fornøjelse og god søndag ☼

@ordvild sagde ...

Akkeja. Ting tager tid :)
Men den er nu meget sød, så skønt at den nu har udsigt til at blive færdig! Held og lykke med det.
/Liv

Helle K. sagde ...

Min FLS sweater tog også et par år og lidt til, men så var den også rigtig god, da den var færdig :) Held og lykke med ærmerne.

Tina - omme i London sagde ...

Zgrubler - LOL, ja det er da vaerd at tage med i overvejelerserne! :)

Liv - jeg er mere end halvvejs nede af det ene aerme, saa mon ikke snart jeg kan tage den paa? :)

Helle - hvorfor i alverden tog den monstro saa laenge, det er jo et faenomenalt moenster og ikke specielt svaert at strikke!