04 september 2011

Dagens lille solstraale

"Det er hundrede aar siden vi har set David" sagde min elskede og sprang ud af sengen. I loebet af ingen tid havde han vaeret oppe og hente ham og havde faaet koebt ind til aftensmaden. Jeg var lidt overrasket over at han havde koebt to kyllinger, da vi proever paa at have saa lidt som muligt i fryseren, bare i tilfaelde af at vi en dag skal flytte... 

"RIIIIING" loed der ved doeren og pludselig stod samtlige boern og Bebsen i koekkenet. Alle var de blevet enige om at skoent vi ingen moebler har, saa var det alt for laenge siden vi havde spist "Sunday dinner" sammen og det skulle der raades bod paa!


Bebsen var i hopla. Hun er helt vild med lyden gruset laver, naar man gaar paa det og kan rode i grus i timevis. Bebsens mor har for laengst laert hende at naar der skal tages billeder, saa skal man sige "CHEEEEESE". :) Videoen er et lille eksperiment med den nye Blogger. Vi faar se om det lykkes.


Der er tit lejlighed til at sige CHEEESE, naar jeg er paa faerde og det taalmodige lille barn har slet ikke noget imod det. Hun bliver simpelthen saa stor. Det er ikke til at fatte at hun inden laenge kan fylde to aar - joesses, som tiden flyver!

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Hvor er hun da dejlig, den lille. Du er heldig med et uventet besøg af den slags:)

Lene sagde ...

Tænk hvis vi andre havde bevaret evnen til at glædes over det at få en lyd frem med vores fødder :-)
Jeg elsker sådannne uventede glædesdage, dejligt.

FUUR sagde ...

Nu kan hun da ikke blive sødere, den lille "bebs"

Annette sagde ...

Hun er bare så smuk, den lille skat. Jeg forstår godt, at der er mange gange "cheese", når hun er på besøg. Herligt med en uventet familiesammenkomst ☺.

Jeg så lige før, at jeg var kommet til at skrive Irene i svaret under sidste indlæg ☺. Undskyld! Jeg tror det kom sig af, at jeg sad og læste Irenes svar og så smuttede det. Eller også skyldes det bare generel senilitet ☺.
En skøn aften til dig.

KirstenK sagde ...

Hvor er hun sød...forstår godt hun sidder stille og soger cheese...

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, jeg har vaeret ret heldig paa det omraade i den sidste uges tid. :)

Lene - ja, det er fascinerende at se hvad der kan optage et barns fantasi.

Moar - bare vent, hun bliver soedere og soedere :)

Annette - tak tak og ja "cheese" er ret haardt brugt her. :)
Mht Irene, saa er det jo ogsaa hendes granfaetter, saa det tager vi ikke saa noeje. Desuden var jeg nok 14 foer nogen kaldte mig Tina, i stedet for "lille Irene"! :)

Kirsten - tak og ja!